Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
sztkata
24órás izzadásgátló dezodor, lélegzo hatással. Gránátalma kivonatot tartalmaz. Szilikon, ásványi olaj és alumínium mentes. Parfüm illatával a természetes frissesség érzését kelti. Borbarát pH értéku, borgyógyászatilag tesztelt.
2022.12.07. 20:35
Edzéshez nem annyira megfelelő, de egyébként egész jó, az illata is rendben van, szerencsére nem egy édes cukor bomba, csak gyümölcsös.
2022.07.29. 10:50
Alapvetően az illata nagyon kellemes, viszont ahogy egy idő után keveredik az izzadság szagával, úgy valami rettenetes elegyet képez, emiatt nem használom már. Kár érte pedig, mert az összetevői sem rosszak, nincs benne alumínium stb.
2021.04.01. 15:44
Majdnem tökéletes. A másik fújós gránátalmás deoval jobban vagyok elégedett.
2019.05.18. 20:30
Jó ideje alumentes deokat használok, előző CD-m liliomos volt, az elején odavoltam érte de aztán valahogy romlott a hatása. Emaitt nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a kidadás hosszútávon is beválik-e, egyelőre le vagyok nyűgözve, az illata elég erős de tetszik és nem leszek büdi nap végére, sem sport után.
2019.01.05. 22:09
Sajnos nekem nagyon-nagyon-nagyon nem vált be dezodorként. :( Pedig az illata nagyon finom és az ára se annyira vészes. Én csak otthonmaradós napokon fogom használni és sajnos nem veszem újra.
2018.12.03. 14:41
Finom illata van, nem hagy nyomot és viszonylag hosszan véd. Szeretem használni, főleg mivel alumínium mentes és nem túl drága, de más dezodor után kell néznem a nyári időszakban, mert akkor kevésbé hatékonyan gátolja az izzadást. Az alkohol miatt irritálja és csípi a bőrt epilálás, borotválás után. Ez az első alumínium mentes dezodor, amit kipróbáltam és összességében elégedett voltam vele. Tudom ajánlani azoknak, akik ki szeretnék próbálni az alumínium mentes dezodorokat.