Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Hidratáló tisztító krém normál és száraz bőrre 3 alapvető ceramiddal a bőr természetes védőrétegének támogatásáért. Ceramidokat tartalmaz, amik hidratáljak a bőrt és segítenek helyreállítani illetve fenntartani a bőr természetes védekezőkepésséget. Szabadalmaztatott Multivescular Emulsion (MVE) technológia. Nem pattanásképző és nem irritáló. Bőrgyógyászokkal együtt fejlesztett.
2025.03.22. 21:35
Sajnos nálam nem vált be. Bár sokan dicsérik, én úgy éreztem, hogy nem tisztította le elég alaposan a bőrömet, főleg smink vagy napvédelem után. Az állaga kicsit túl krémes volt számomra, és nem adott igazán friss, tiszta érzetet. Inkább szárazabb bőrtípusra lehet megfelelő, de nekem nem hozta azt a hatást, amit vártam.
2025.02.18. 11:31
Az egyik legjobb lemosó! Száraz és érzékeny bőröm van, de egyáltalán nem bántja, sőt, nagyon puhává varázsolja. Először a kisebb kiszerelést vettem meg, de mivel ennyire bevált, beruháztam a literesre. Mivel elég egy nyomás belőle, szerintem egy jó darabig kitart majd. :D
2025.01.19. 20:12
Imádom a CeraVe Hydrating Cleansert! Tökéletesen tisztít, de közben nem szárítja ki a bőrömet, ami nagyon fontos, mert elég érzékeny bőröm van. Az állaga is szuper, krémes és lágy, így könnyedén eloszlatható, és gyorsan lemosható. Az arcmosás után a bőröm puha és hidratált marad, nem hagy semmiféle feszülő érzést. Az illata sem túl erős, ami nekem nagy plusz, mert nem szeretem az erősebb parfümöket. Ráadásul nem tartalmaz parabéneket vagy illatanyagokat, szóval tökéletes választás a zsíros és érzékeny bőrűeknek is.
2024.12.12. 00:44
Engem nagyon szárít, de alapvetően vizhianyos száraz a bőröm ami nagyon szeret zsirosodni. Igazi patthelyzet. Én amikor ezt a lemosót használtam, bizony csikorgó szárazra készítette ki az arcbőrömet. 1 dobozzal elhasználtam de nem vettem újra.
Utoljára szerkesztve: 2024.11.13. 22:12 - 2024.11.12. 15:28
Nagyon szeretm! Jól tisztít, nem szárít, puha lesz tőle az arcom és nem vészes az ára, ha online nagy kiszerelést vesz az ember. (Dupla tissztítás 2. lépéseként használom)
Utoljára szerkesztve: 2025.01.13. 05:29 - 2024.11.09. 22:37
Tökéletes lemosó. Egy nyomás bőven elegendő az egész arc tisztításához. Én az 1 literes változatot szereztem be, és mondanom sem kell, nagyon sokáig elég lesz. Miután felkenem az arcomra, 1-2 percet várok, hogy hagyjak egy kis időt a hidratálásnak. Nekem nem volt semmilyen kipirosodásom vagy allergiás reakcióm tőle. Lemosása egyszerű és nem érzem a bőrömet sem száraznak utána!