juditkaa70
Magas koncentrációban tartalmaz Red Camelia kivonatot. A vörös kamélia olaj puhaságot biztosít az ajaknak. Tápláló, vajas formula beleolvad a bőrbe, miközben élénk színt kölcsönöz az ajaknak.
6 színárnyalatban kapható.
2022.10.13. 14:04
Inkább száraz a bőröm, így szeretem a krémesebb állagú termékeket, úgyhogy mikor ez ki jött be is szereztem a 02 Healthy Pink árnyalatot belőle, így már próbálgatom egy ideje. Nem szeretem a túl erős pirosítókat és nem is néz ki az annyira jól az én nagyon világos bőrömön. Nagyon kellemes és krémes állaga van, nálam viszonylag tartós volt, minimálisan talán fakult nap végére, de ez engem nem igazán zavar. Nem túl erős a színe de nagyon jól lehet építeni, könnyű szépen eldolgozni és egyáltalán nem hagy ragacsos érzetet maga után.A szájra nem próbáltam túl sokszor, nem mutat rosszul, de semmi kiemelkedőt sem tudok mondani egyenlőre róla (ezt majd még frissítem). Az ember, ha épp nem otthon van úgysem hiszem, hogy ezt használná szájra a belenyúlós kis tégelyecske miatt.Én sima pirosítónak viszont nagyon szeretem, így mindenképpen 5 csillag számomra.