Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
_-Mia-_
"Melyhidratáló aloe verával, 98%-ban természetes eredetű összetevőkből. Lenolajtartalma elasztikussá és puhává teszi a hajszálakat. Már az első használat után érezhetően hidratáltabb fényesebb a haj."
2021.05.21. 16:21
Ez egy fantasztikus hajápoló termék! Egy szó jellemzi a hajam miután használtam: hamvasság. Nem elnehezült, nem szilikonos érzet, hanem belülről táplált, hamvas puha, mint a kisgyerekek haja. Egyetlen gondom van, az illata. Szerintem férfi parfüm illatú, és ez nagyon rossz érzés. Ennek ellenére is 5 csillag.
2021.04.21. 19:06
Nekem iszonyatosan bevált! Nagyon száraz hajam van és próbáltam már mindent, itthoni pakolásokat, drogériásakat, lusht mindent és ez az első ami kiemelkedően jó. Nagyon kevés elég belőle, így megéri az árát főleg, hogy nagyon hidratálja a hajam.Már a zuhany alatt is mikor mosom le érződik, hogy sokkal simább tőle a hajam és mikor megszárad ez kifejezetten látszik is. Ami még mellette szól, hogy a napok teltével sem veszt az erejéből mint ahogy nekem eddig mindegyik balzsam, hanem hajmosásig hidratált és fényes marad. Egyedül amit nem szeretek benne az az illata, nekem nagyon férfias, először azt hittem mikor megszagoltam, hogy véletlen férfi változatot vettem belőle (nem mintha lenne). Ez viszont nekem nem vesz el az értékéből én tuti újraveszem.
2021.01.11. 16:42
Utalom es imadom.Utalom az illatat, szamomra kellemetlen, halolajra emlekeztet.Imadom a hatasat, szuper puha kezelhetö lesz a szökitett hajam töle, eddig ilyen eredmenyt meg semmivel nem ertem el.Csak ne kerülgetne a rosszullet a szagatol. :(