Sminkek szájra

4.2
Hozzáadva 2022.03.24.by

Gladys

4,3 g

A rúzs textúrájának állaga kellemes érzetet nyújt az ajaknak. Könnyen felvihető.

Utoljára szerkesztve: 2023.04.22. 21:06 - 2020.10.27. 10:05

2020. Október 27. Az enyémnek másmilyen a csomagolása. Ahol a rúzs színe van középen, ott nekem ezüst gyűrű fut körbe. Fekete műanyag a csomagolása, de megvan az a tipikus kattanás, mikor ráteszem a tetejét. A 10-es árnyalat van meg, ez áttetsző rózsaszín, nagyon visszafogott. Inkább csak színezi az ajkat. Az illata édes, kellemes, az Essence és a Rival ❤️me tanulhatna tőle...(azok büdösek, zsírkréta szagúak). Biztos újra veszem! 2022 év elején meg tudtam venni a 11-es (rózsaszín) és a 14-es (erős piros) színű rúzsokat. Kincsként őriztem, de inkább elhasználom amíg még jók. Vajon a covid miatt szűnik meg a smink részleg? Vagy nem volt annyira nyereséges. Pedig imádtam, a lakkot is.

2020.03.08. 17:09

Pénzkidobás! 200 forintért többért sokkal jobb termékeket kapni a dorgériákban. Nagyon szép a színe, de nem tartós sajnos. Fél óra után mintha soha nem lett volna kirúzsozva a szám.

2020.02.13. 20:57

Nagyon szeretem ezt a rúzst! Három is van belőle. Nagyon jól pigmentált, nekem elég sokáig tart és egyenletesen kopik. Nem szárít,sőt.

2020.01.31. 08:23

Annak idején volt cien rúzsom, amit a színe miatt vettem és használtam is jó darabig. A formulája kifejezetten rossz volt, nem tudom, hogy csak az elején, vagy mikor már lejárt, de szárított. Most egy tragikus családi esemény miatt sos kellett egy rúzs, ami látványos, de nem hivalkodó. Meg is találtam a 15ös árnyalatot, gyors megvettem, 560 Ft-ért nem volt pénz. Sajnos a csomagolás meg volt rongálva mert rendes teszterek nem minden színből voltak. Maga a rúzs viszont teljesen ép volt, repült is a kosárba. Én nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni ez a rúzs, de nemcsak hogy tökéletes a szín, de esztétikusan is kopik és se nem zsíros, se nem szárítja sivataggá a mindig sebes, hámló számat.

2019.10.20. 05:36

Volt egy ilyen rúzsom, nagyon szép, természetes árnyalatban. Az egyik barátnőmnek annyira tetszett, hogy neki adtam. Így is túl sok ajakkencém van itthon. Az olcsó árához képest meglepően pigmentált, krémes. Kényelmes viselet, igaz nem túl tartós, de egy 600 ft-os rúzstól ezt nem is vártam. Ár-érték arányban szerintem 5-ös.

2019.10.20. 04:30

Szép színe van, de nekem egyáltalán nem tartós. Mire beérek a munkahelyemre, kb. le is kopik.