Black Fairy
2018.10.04. 20:14
Befogni befogja még a barna hajat is, de egy borzalom kiírtani a fürdőszobából. Csak is természetben érdemes használni, mivel por állagban tapad le, és amint víz érni elkezd iszonyatosan folyni. Ez a hajról lejövetelnél kedvező, de a fürdőt jó pár óràig kellett takarítani.
2016.01.13. 15:48
Nagyon szeretem ezeket, még az én sötét hajamon is szépen látszik és tartós is. Ami még jó benne, hogy bár minimálisan kopik, de nem "prereg", nem lesz olyan a ruhám tőle.
2015.05.29. 08:35
Nekem egy pink van - mert miért ne? xDSzerintem eléggé túl van árazva, ahhoz képest, hogy milyen kevés van benne...Igazából az én hajam általában a rózsaszín és ciklámen között vándorol hajfestékkel is, szóval nem is igazán értem, mi vihetett rá, hogy megvegyem...de jó poénnak tűnt...meg néha annyira vágyok egy-egy hajszínezőre, hogy extrémebb legyen a hajam, kitörhessek a hétköznapi monotonitásból - de ez elég nehéz, ha eleve nem visszafogott a hajad...xDNagyon intenzív színe van, nem ragacsos, nem köpköd, de ha túlzásba esik az ember, könnyen megkeményíti a hajat, és kifésülhetetlenné teszi...Első mosásra kijön, hogy az uv-ra hogy reagál, azt nem tudom...Poénnak nem rossz...:D