balogh.andrea
Gazdag, tápláló krém, mely azonnal hidratálja és nyugtatja a szárazságtól vagy az extrém hidegtől feszülő bőrt.
Használatával a bőr selymes, puha és páratlanul ragyogó lesz.
2019.12.01. 08:42
Nagyon száraz bőrre kerestem megoldást, amikor megvettem a krémet és bár alapvetően jó, valahogy mégsem lett szerelem belőle. Finom, kellemes állag, de nekem nehezen szívódik be és hagy egy filmréteget a bőrön, smink alatt hamar átfényesedik ha picit többet teszek. Más Clarins krémeknek jobb az illata, ez kicsit “mesterséges” számomra. Alapvetően jól hidratál, de kombinált a bőröm és a zsírosabb területeken nem szabadna használnom. Kombinált bőrre nem való még télen sem. Én nem venném újra.
2016.05.25. 16:33
Nem hittem volna, hogy valaha extra száraz bőrre való arckrémet fogok venni május közepén, de már úgysem lepődök meg semmin, erre volt szükségem.Használtam már a termékcsalád normál bőrre való krémét pár éve, azzal abszolút elégedett voltam, és ezzel a verzióval sincs másképp, pár nap alatt rendbe tette a bőröm, pedig már feltűnően hámlott bizonyos részeken.A krém nagyon gazdag textúrájú, sűrű, a márkához híven enyhe, de finom illattal, üvegtégelyben (ez a gyengém). Reggelre nagyon-nagyon puha és hidratált a bőröm (sőt, ha kimarad egy-egy nap, akkor is megmarad ez az érzés). Tartottam tőle, hogy túl sok lesz, zsírosítani fog, de eddig semmi gond nem volt (de még csak most jön az igazán meleg idő, nem vonok le túl sok következtetést, meglátjuk).Szóval, csak ajánlani tudom. Egyébként, az ára sem rossz, ha azt nézzük, hogy hasonló márkák hasonló termékei 20.000 FT körül kezdődnek (sőt még a Clarins már arckrémei is).