Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Dramatically Different Oil Control Gel + Active Cartridge Concentrate

4.6
Hozzáadva 2023.11.17.by

csaktimi

8 órán át tartó könnyű, olajmentes gél, mely pótolja az elvesztett nedvességet és erősíti a bőrt. Könnyedén felszívódik. Ellenálóbbá teszi a bőrt a káros küldő hatásokkal, környezeti szennyezőanyagokkal szemben.

15 500 Ft-tól

2023.07.04. 17:06

Legjobb hidratálókrém számomra zsíros bőrűként. Télen, nyáron szuperül hidratál, tavaly augusztusba vettem, és még most is van belőle napi kétszeri használat mellett.

2023.05.12. 09:54

Gyorsan zsírosodó, de vízhiányos bőröm van, ezért keresem ezeket a gél állagú krémeket. Nagyon kedveltem, nekem éppen jó volt a hidratálása, 2 pumpányit használtam reggelente. A tubus aljára érve azonban a pumpa már nem veszi fel a krémet, ezért fejjel lefelé fordítva kézzel kell kikanalazzam a terméket, ami nagyon macerás és sokszor többet veszek fel az ujjammal, mint kéne. A zöld patronnal használtam, sajnos nem tartott ki addig, ameddig maga a krém. Ár-érték arányban nem rossz, mert tényleg sok van benne, de nem hiszem, hogy újra fogom venni.

Utoljára szerkesztve: 2022.08.28. 16:47 - 2022.08.28. 16:46

Gyorsan zsírosodó, tág porusú bőrömre kék patronosat használok. Nem csodaszer, de el fog fogyni. Nyáron vettem, kíváncsian várom, hogy hűvösebb időben hogy teljesít, ettől függ, hogy újra veszem-e.

Utoljára szerkesztve: 2021.09.07. 11:35 - 2021.07.13. 12:22

zöld patronnal használom, nehezített pályán, mert voltam annyira bamba, hogy megégtem a napon és már látom milyen jól teljesít, szépen nyugtatja a bőrömet és rendbe is hozza, kíváncsi leszek hosszú távon hogyan teljesít. Nem olcsó, de úgy gondolom, ha később is ennyire elégedett leszek vele, megveszem eredeti áron is.Update: továbbra is szeretem, jól teljesít, smink alá tökéletes, nem nehezíti el az arcom DE...szerintem ez a készítmény bármilyen kombóban használod, olyan embereknek jó, akiknek majdnem semmi probléma a bőrükkel, csak picit kell segíteni pl. az én arcomra a hidratáló hatása picit kevés. Ettől függetlenül egy kiváló termék.

Utoljára szerkesztve: 2021.05.07. 08:43 - 2021.04.17. 21:07

Update: anyák napi akcióban megvettem a nagy kiszerelést narancssárga patronnal. Egyszerűen fantasztikus, kicsit olyan mintha C-vitaminos lenne, ragyogóbb a bőröm. Elvileg taurinos-koffeines, amit én nem bánok, mert a C-vitamin mindig kiüti a bőrömet. Nekem bejönnek ezek az ID-k, hiába van ár-érték arányban jobb, és ez a 10 ml.s szérum sem túl sok, nem tudom meddig fog kitartani a 115 ml.s krémhez. Azért csak tud valamit ez a Clinique na. Én imádom kenni ezt pl.fényvédő alá is, így kicsit visszafogja annak az irritációját. Az állag tökéletes, remélem a hatása is hosszú távú lesz.Első körben egy kis kiszerelést fogyasztottam el az alapkrémből, és valami fantasztikus volt. Természetesen a szexi megjelenése miatt már izgatott egy ideje ez az ID dolog, de a túlérzékeny pofikámmal nem mertem bevállalni egy teljes kiszerelést. Magában hidratálóként szerintem nyárra lesz tökéletes, amikor a levegőt sem viselem el magamon, de határozottan látom az előnyeit ebben a hidegebb szeles változékony időben is. Ugyanis az összes szérumomat (kivéve a mocsok ragadós rohadék Ceracollát..) tökéletesen zárja, mattítja, sminkelhetővé teszi egész napra. Ez határozottan kiemelkedő teljesítmény. Fincsi, puha sima babapopsi bőrt csinál, egy vékony záró réteggel, ami még komfortos is, pedig nekem tud nagyon olajos lenni pl. a homlokom. Hosszabb távon pedig végre tényleg eltűntek a vörös pöttyeim, simább a bőrfelszínem, nincs olyan érzésem, hogy szélmalomharcot vívok. Villámgyorsan szívódik be, és válik mattá. Nem ütött ki hetek alatt sem. Javított a bőrtónusomon. Meg fogom venni nagyban ez nem kérdés.

2020.08.22. 11:31

Én a kék koncentrátummal vettem meg, nagy a kiszerelés, sokáig elég. Más termékkel felváltva használom, mert a zsíros bőr és a tág pórusok mellett a pattanásokkal is meggyűlik a bajom. Úgy néz ki, az arcápolási rutinom része marad. Nyilván 8 órát nem mattít, az erős túlzás, de mindenképp jó hatással van a bőrőmre, könnyen beszívódik és pore refining solutions kencéivel ellentétben erre sminkelni is tudok és nem tömíti el a pórusaimat. 4 és fél csillagot adnék rá, mert azért nem csodaszer, de az egyik legjobb arcápoló, amit eddig probáltam.