zita.czinege
Könnyű állagú, olajmentes hidratáló alapozó, mely optikailag korrigálja az egyenetlenségeket és a fakóságot, valamint véd a káros sugarak ellen is.
2016.10.14. 14:09
Ez egy hihetetlenül jó termék! Normál, száraz bőrre gyors és hidratáló hatású alapozást nyújt.El kell mondanom, hogy világ életemben utáltam ezeket a szivacsos kiszerelésű kompakt púdereket. Úgy találtam nehéz eldolgozni, túl vastag állagúak, túl nehéz felvinni és szárítják az arcot. Aztán úgy hozta a sor, hogy kaptam egy ilyen Clinique kompaktot ajándékba...Kipróbálva nagyon pozitív csalódás ért! Primer és arckrém nélkül is tökéletesen eldolgozható, kellemes állagú, egész nap hidratáló hatású, egyenletesen fedő, remek alapozó! ( Egyedül zsíros bőrre nem ajánlanám, mert akkor már túl sok lehet a csillogás.) Fényvédő hatású, belül egy gyönyörű tükörrel, kézhezálló kivitelezés, magas minőség! Azóta minden nap ezt használom, imádom!