Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Kata791
"Leggazdagabb formulánk az aktivált aloe víz és a koffein segítségével hatékonyan biztosítja a bőr folyamatos hidratálását. Három egymással együttműködő lipid révén megerősíti a bőr nedvességgátját és segíti a környezeti agresszorok elleni védelem kialakítását. 72 órán át hidratálja a bőrt, miközben ragyogóvá, teltté és bársonyosan simává varázsolja azt. A tigrisfű megnyugtatja a száraz vagy kiszáradt bőrt."
2024.10.15. 13:08
Télen szoktam a 100H-s moisture surge mellett vagy helyett használni, ezt a verziót is nagyon szereti a bőröm, bár kicsit nehezebb.
2024.09.01. 19:18
Főként éjszakára használom, nekem jól hidratál, kellemes érzés. Nagyon régóta ezt a termékcsaládot használom.
2024.07.26. 12:21
Nagyon szeretem , esténként ezzel zárom a rutinom. Nekem be vált a száraz bőrömön sokat segített.
2024.07.15. 11:34
Mindig újraveszem, sok idobe telt, mig ratalaltam, de ez magyon bevalt nekem. Este hasznalom csak
2024.04.23. 15:01
Kis meretben vettem proba miatt, csak este hasznalhato, mert beszivodik ugyan de fenyes utofeluletet hagy maga utan, hidratalasa is kozepes, az estee lauderek jobban hidrataltak, par nap mulva eszrevettem, hogy irritalja a borom, viszketett, le kellett mosni. Sajnalom.
2024.03.19. 22:59
A legjobb arckrém amit valaha használtam! Pici is elég belőle, elég tápláló, de nehéznek nem mondanám, nem érzem, hogy eltelítené a pórusaimat, vagy zavarna, ahogy a bőrömön van. Kell neki egy kis idő, hogy beszívódjon, számomra ez csak reggel fontos, este nem bánom, ha fényes arccal fekszem le, de reggel kevesebbet is teszek az arcomra csak, hogy legyen valami a fényvédő alatt, így pikk-pakk beszívódik. Látványosan kiegyenlítette a bőrfelszínemet, valamint ragyogóbb és üdébb tőle az arcom, annyira egyenletes a bőrszínem is, hogy sokkal jobban látszódnak a szeplőim, innen tudom, hogy működik. Kombinált, mitesszerekre hajlamos bőröm van, de valahogy ezt a testesebb krémet nagyon szereti. Én csak ajánlani tudom!!