Ajakápolók
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Superbalm Lip Treatment

Hozzáadva 2015.12.02.by

ZaFi

Mélyhidratáló ajakbalzsam, mely visszaadja a kiszáradt, cserepes ajkak nedvességét. Gazdag összetevői azonnal hidratálják az ajkakat.

2017.01.12. 11:17

Évek óta használom, régen télen mindig véresre cserepesedett, kirepedt szájjal szenvedtem, ezzel a termékkel ez megszűnt. A kicsi mérete ellenére nagyon sokáig elég, nagyon kevés kell belőle, a kupak alatt a műanyag fej úgy van kialakítva, hogy adagolható és rögtön szájra kenhető, nem kell kézzel hozzányúlni. Íztelen, szagtalan, kicsit fényes bevonatot képez, de nem ragad.

2016.02.06. 23:33

Nagyon irigyelem azokat akik nem küzdenek a cserepesedett, kiszáradt szájjal sajnos én nem tartozom eme szerencsések táborába! Igy marad az állandó harc hogy egy elviselhető állapotot fenntartva létezzen. Sokáig gondolkodtam hogy ha az eddigi Clinique termékek legnagyobb többsége bevàlt miért ne lehetne ez is jo szerencsére nem tévedtem. Jól hidratál és hosszantartóan meg is marad ez az állapot nem kell 10 percenként ujra és ujra felkenni! Számomra bevált és úgy gondolom ez egy hosszú barátság kezdete! ;)