Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wicus24
2025.03.19. 11:56
Remek fényvédő krém, nem kukacosodik, hidratáló felé szoktam tenni és úgy sem hagy zsíros érzést maga után. Nem fénylik át, inkább egy szép, egészséges összképet mutat. Szépen lehet rá sminkelni.
2023.09.26. 11:03
Normál-száraz borom van, de nagyon atfenyesit.Nem tudok egyetérteni azzal hogy nem hagy zsíros filmet maga után.Inkabb alapozó alá ajánlanám, mert úgy szebben terül, esetleg önmagában nagyon száraz bőrön. Az összetevői alapján jó termék, nekem nem ujravevos.
2023.05.19. 10:32
2. éve használom és nagyon elégedett vagyok vele. Kellemes az állaga, könnyű eloszlatni és nem hagy fényes, ragacsos érzést maga után. Sminkelni nem szoktam rá, arról nem tudok nyilatkozni.