ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

PEG-8 Laurate

Funkciók:

Emulgeálószer, Illatanyag

EWG Kockázat:

(5 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint emulgeáló és felületaktív hatású összetevő, illetve a truthinageing szerint gyakran illatanyagként is használják. A truthinageing információi szerint alacsony molekulatömegű összetevő, ami azt jelenti, hogy minimális mértékben szívódik fel a bőrön, viszont a többi PEG-származékhoz képest jobban hajlamos arra, hogy irritáljon.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.