Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Hozzáadva 2021.07.14.by

debovszkij

Kiadás éve: 1990

Illatcsalád: virágos-aldehydes

Fejjegyek: aldehydek, levendula, zöld jegyek, szerecsendió

Szívjegyek: ciklámen, muskátli, nőszirom, jázmin, jácint, rózsa

Alapjegyek: bőr, pacsuli, ppézsma, tölgymoha, cédrus, tengervíz

18 900 Ft-tól

2020.03.28. 11:45

Mostanában szomjazom a különlegességekre. Hogy egy parfüm egyedi legyen. Már ki sem próbálom a nagy házak divatos illatait, mintha mind egy kaptafára készülne, édes, unalomig ismert receptek. Ez az illat megmutatja, hogy igenis lehet máshogy. Nem szexi, de karakteres, én ennél tavaszibbat még nem éreztem. Mintha berobbanna a természet a szobába, nedves földdel, hangos virágokkal, napon száradó és korhadt fákkal, zöld rügyekkel. Régi kreáció lévén van benne egy kis locsolókölnis, de az is fantáziadúsan, elegánsan. Ez egy illatterápia, gyógyír a tél végén, nem pasizáshoz, hanem saját magunknak hordjuk, tartós, végig friss, nem lesz sem édes, sem férfias. Itt vásároltam a szettet testápolóval egy kedves eladótól, hálás vagyok, hogy megismerhettem ezt a parfümöt. Annak is ajánlom, aki nem a zöld-aromás-ciprusos illatok kedvelöje (én csak fásat hordok egyébként) , de vágyik valami másra, ami felrázza az érzékeket.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.06. 21:10 - 2017.04.28. 19:37

Újabb update: a mai napon is kapható a Váci utcai szaküzletben, csak ezt szerettem volna közzétenni.Nagyon friss, nagyon tartós illat, de nem egy biztonsági játékos.A márka második parfümje az Aromatics Elixir után, érdekességként: mindkettő a mai napig piacon van.Kedvcsinálónak: Fragrantica-n: 4,22/330 az értékelése2018. március 30. Hát ez egy méltatlanul háttérbe szorult illat, amit csak én dicsőítek itt... nem is értem az okát. Nálam nagy kedvenc hosszú évek óta.Ismerkedjetek vele, mert megérdemli.2017. augusztus 11. Emlékezetes illat, és már ő sincs közöttünk. Talán pont azért, mert olyannyira megosztó volt... Aki kedveli a különlegeset, annak biztosan tetszene, mert ő aztán az volt. Újravenném, ha lehetne!... És lehet! Ma láttam a Váci utcai márkaboltban. ÉLJEN!!!2017.08.18. Budapesten más márkaboltban is találkoztam vele.Végre ismét élvezhetem a frissességét és azt, hogy roppant kitartó.Testápolóval természetesen még tovább fokozható az élmény.

2015.11.16. 14:26

Jajj, de szerettem ezt a parfümöt!!! Be lehet még vajon szerezni itthon valahol??

Piactér

Több mutatása