„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Tvylvis
Ez a hidratáló folyadék igazi frissességlöketet biztosít az érett, száraz bőr számára. Finom textúrája növényi olajokban és bio gránátalma-kivonatban gazdag, amelyek erősítő és védő hatásúak, valamint támogatják a sejtek regenerálódását. A folyadék emellett védő antioxidánsokban gazdag, intenzív hialuronsav-komplexe új rugalmasságot biztosít. Ideális sminkalapként.
2017.10.29. 15:29
Szeretem a márka termékeit, nagyon jó minőségű natúrkozmetikumok. Egy előfizetős dobozban volt, egyébként eléggé húzósnak tartom az árát. Nyáron, kora ősszel használtam el, abban az időszakban kifejezetten tetszett a bőrömnek. Valóban egy könnyedebb állagú fluid, gyorsan és maradéktalanul beszívódik, jól lehet rá sminkelni. Kellemesen hidratál, telt lesz tőle a bőr. Az illata enyhe, picit gyümölcsös. A kiszerelés praktikus, az állaga miatt szinte az utolsó cseppig ki lehet pumpálni. Mindezek alapján megkapja tőlem az ötöst, ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy hasonlóan jó natúrkozmetikumok kaphatóak ennél jóval kedvezőbb áron. (Az ár miatt én soha nem pontozok le terméket.)
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.