Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül

Corine de Farme 24 órás Hidratáló Arcápolókrém

Hozzáadva 2011.08.09.by

noriko

Hidratáló ápolás és ragyogó arcbőr 95%-ban természetes eredetű összetétel. Segít megelőzni a bőr UV sugarak által okozott öregedésének jeleit és szabadgyökmegkötő hatással bír. Paraben-, fenoxietanol-, színezék- és alkoholmentes. Ftalátmentes illatanyaggal. Hipoallergén.

2017.01.27. 17:10

Én imádom! Sajnos már nem lehet kapni szinte sehol (én teljesen véletlenül egy bababoltban találtam még). Nekem a 99% természetes összetevő tetszett meg első körben, aztán az állaga, illata, hatása is teljesen meggyőzött. Való igaz, van a piacon ettől jobb hidratáló is, de ár-érték arányban én még nem találkoztam ennél jobbal! Primerként is 5-öst érdemel!!

2016.11.15. 01:45

Nekem még a tubusos változat volt meg, de amint látom ez azért nem sokkal másabb. Paraben-, fenoxietanol-, színezék- és alkoholmentes. Ezzel engem általában már félig megvesznek. Finom az állaga, jó az illata és hidratál is,bár azért csak akkor elég ,ha az embernek normál bőre van.

2016.07.08. 20:51

Nagyon szerettem az illatát, de igazából a bőrömmel nem kezdett túl sokat... Nem igazán hidratált, pontosabban amíg rajta volt addig finom puha volt a bőröm, de ahogy lemostam megint húzódott.A pumpás kiszerelése miatt meg mindig az volt az érzésem, hogy nem tudom elhasználni belőle az összes terméket és ez bosszantott egy kicsit. Mostanában már nem nagyon látom, mondjuk nem mintha eszeveszettül keresném... Összességében nem volt rossz, de ha igazán száraz a bőröd, keress mást inkább.

2015.03.11. 12:11

Még a DM-es akció keretében vettem, majdnem egy éve. Nagyon erős az illata, ami kezdetben kellemes, de túl sokáig intenzíven érezni, és egy idő után zavaró. Hamar beszívja a bőröm, jól hidratál, viszont szerintem ő az oka a homlokomon kijövő pattanásoknak. Használgatom (csak fogyjon már), de nem különösebben szeretem.

2014.02.24. 13:09

Dm-be vettem leárazva, 1040 forint volt. Még sosem próbáltam ezt a termékcsaládot, de ez a 24 órás hidratáló engem meggyőzött. Sminkelés előtt szoktam használni, az illata erős de nekem nagyon tetszik. A bőröm puha lesz, gyorsan felszívódik, és sokkal hidratáltabb és szebb az arcom. Smink alá is tökéletes és érzem hogy egész nap finom puha az arcbőröm. Örülök hogy megvettem:) Nálam megy az 5 csillag.

2014.02.23. 21:08

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni. Egy ilyen hidratáló krémet szeretnék valahol vásárolni, Itt Békés megyében már majdnem mindenhol megnéztem, keresem az interneten, de senki sem tud segíteni és sehonnan nem tudom megrendelni sem. Kipróbáltam már, és nekem nagyon jó volt. Ha valaki tudna nekem segíteni, hogy honnan tudnám megrendelni vagy személyesen megvásárolni, az legyen olyan szíves és írjon már egy e-mailt. E-mail: karakas.mariann@gmail.comElőre is nagyon szépen köszönöm!