Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and kombinált
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Auchan

Cosmia Frissítő Hidratáló Krém

4.3
Hozzáadva 2017.06.15.by

VeraTala

Intenzíven hidratál, ragyogóvá teszi és puhítja a bőrt.

2021.02.22. 22:05

Nagyon kellemes termék,komfortos tőle az arcbőröm egyből.Persze akinek nem kombinált a bőre mint az enyém,annak nem ajánlanám.Jó kis tubusa van,nem irritálja a szemem.Szeretem a Cosmia arckrémeket.Eddig ez az egyetlen márka,amit teljesen elhasználtam és egy másik változatából kitöröltem az üvegtégelyt :)

2020.01.03. 03:03

Egynek elmegy:D nem csípett, nem okozott pattanást vagy más csúnyaságot, de hidratálni sem hidratált igazából.

2018.12.06. 20:49

Nekem ez totálisan bevált, Glamour napokon emeltem le a polcról így 450 ft-ba került. Nem reméltem, hogy jó lesz, de egy próbát megért és nagyon megszerettem. Valóban nem a legerőssbb hidratáló hatással bír és nem is mattít egész nap, de nem hagy filmréteget, a bőröm beissza hamar és nagyon jól lehet rá sminkelni. Nem okoz pattanásokat meg kiütéseket sem :)

2018.03.19. 12:35

Azelainsav tartalma miatt vettem, szépen hidratál és mattít, lehet fölé kenni az alapozót. 600 Ft-ért én csak rosszat vártam tőle, de a francba is ez jó. Megvettem a COSMIA MATTOSÍTÓ BŐRÁPOLÓ-t esti használatra és a COSMIA CLEANSING LOTION-t is mellé. Azt kell mondjam, hogy nem tud kevesebbet mint egy PAULA'S CHOICE termék. (Persze mindenkinek más bőrtípusa van, az enyém mitesszeres-foltos-normál. ) Csodaszer pedig nincs. Faggyútermelést szabályozza, mitesszereim kisebbek, többet pedig semmitől sem remélek :)

Utoljára szerkesztve: 2019.03.13. 15:13 - 2018.03.12. 22:06

UPDATE: Muszáj felpontoznom, mert hosszú távon nem volt rossz és hiányzott picit, amikor kifogyott. :)Nagy hidratáló hatást senki ne várjon, de nálam problémát sem okozott. Nem venném újra.

2018.03.11. 16:43

Csak kíváncsiságból vettem meg, sokáig nem is használtam, de valahogy a kezembe akadt néhány héttel ezelőtt és nagyon bevált. Kellemes illata van és jól hidratál, se nem túl zsíros, se nem túl könnyű. Nagyon megszerettem, lehet, hogy ha elfogy újra is fogom venni.