„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
juhaszregina
30+ védelem az első ráncok ellen. Algakivonattal, simít és élénkíti a csillogást, minden bőrtípusra.
2019.01.10. 09:51
Ajándékba kaptam, s vegyes érzelmekkel kezdtem el használni. Első alkalommal csípett. Másodszor már nem, de bepüffedtem tőle. Harmadszor is püffedten, a vörösség sem múlt. Kezkrémnek használom, annak bevált. Sajnálom.
2017.07.12. 17:21
Hatóanyagot is rakhattak volna bele, ez volt az első gondolatom, amikor alaposan átnéztem az INCI-t. Reggelente használom, inkább jó sminkalapnak mondanám, mint szérumnak. Puhítja a bőrömet, de ezt el is várom tőle ennyi bőrpuhító anyag láttán :) megy rá a hidratáló krém és a többi...fényvédő, BB. Elvagyunk. Elhasználom, ha már megvettem. Újravenni nem fogom, az értelmes hatóanyagok hiánya miatt. De sminkalapnak ennyi pénzért elmegy.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.