Lemosók, Tonikok

Cosrx One Step Green Hero Calming Pad

Hozzáadva 2019.01.01.by

cattitude

70 db

Gyengén hámlasztó, tonizáló korongok zöld teával (75%), centellából és más növényekből álló Green-Rx komplexszel (10%), valamint PHA-val (0,25%).

2025.03.07. 09:44

Ajándékba kaptam, magamtól eszembe se jutott volna megvenni, akkor pedig kimaradt volna az életemből ez a szuper kis termék! Reggel és este is áttöröltem vele az arcomat és nagyon szép, üde, egységes, hibátlan bőrt varázsolt. Nagyon minimál rutinom van, csak arctisztítót és hidratálókrémet használtam mellette, nem veszett össze semmivel. Kicsit zavar, hogy ennyi szemetet termel vele az ember, de fontolgatom hogy megveszem, mert úgy érzem nagyon jót tett a bőrömnek.

2021.06.17. 11:58

ajándékba kaptam, magamtól nem biztos, hogy megvettem volna. szuper kis korongok, reggel használom arcmosás után, tonerként. nagyon jó a hatása, frissít, tonizál, hidratál, nyugtat. a korongok vékonyak, de masszívak, nem dörzsölik az arcot és jól át vannak itatva. az illata visszafogott. irritációt nem okozott.

2020.02.27. 13:01

Szeretem a Cosrx termékeit, köztük ezeket a nedves korongokat is. Én reggelente a rutinom előtt ezzel törlöm át az arcom. Gyengéd, kellemes illatú, ennél több nem is kell ébredés után.