Cote d'Azur Verse EDP

Hozzáadva 2017.10.09.by

mancus2

Versace Versense parfüm utánzat

2021.05.22. 15:21

Ha már utánzatot szoktam keresni, és vásárolni, akkor megfigyeléseim alapján,a cote d'azurok az egyik legjobbak. Beszereztem egy diamond ot is, és a Versence utánzat át is. Nagyon jók az összetevői, nekem legalábbis nagyon tetszenek. Igaz hogy egy kicsit közelebb áll egy maszkulinabb vonalhoz, de éppen ez az érdekessége. Inkább a fás vonalát érzem ki, de azért ott van a virágos is. Igazából friss és üde, valóban zöldes mint amit ígér is. A bergamot a mandarin a cédrus kis fanyar ságot ad neki. A liliom a Jázmin a nárcisz szintén érződik mint virág jegyek benne. Általában három órát bírnak, de ennyi pénzért mit várunk? Szerintem utánzat nak ennyi pénzért tökéletes!

2018.09.15. 19:40

Tetszene maga az illat, de gyenge, mint a harmat. Kb. fél óráig érezni, de ekkor is alig-alig.

2018.05.07. 07:47

Atyaég! Ez a méreg-neonzöld szín!Kerestem a tökéletes zöld illatot, de be kell látnom, már megtaláltam, nem pótolható a Bvlgari Green Jade ezzel! Bíztam az olvasott ítéletekben, a szülői alteregó ítéleteiben, nagyon. Konkrétan összehányom magam az illatától! Kibírhatatlan! WC-ben sem bírnám elviselni, egyelőre a polcom leghátsó fertályának lakója lett, az első adandó alkalommal, ahogy nem kell miatta magyarázkodnom, röpül a kukába.Annyira sajnálom, de leírhatatlanul irritáló, ha rá gondolok is, elfog az émelygés!

2018.04.03. 06:54

A véleményem inkább az eredetinek szól, vagy is mindkettőnek. Ez nem az én illatom, túl zöld, és a végén, pár órával fújás után nagyon férfi arcszesszé válik. Valószínű ezért szereti viszont a Hugicám. Ő olyan sportos, friss kategóriájú illatokat szeret, az ő karakán mivoltjához, erőszakos, férfias személyiségéhez illik is. Ezért a 4 csillag. Ha rajtam múlna, akkor 2. Viszont a tartóssága verhetetlen. Tegnap fújtam a kardigánomra, és még most is erősen illatozik. Szóval mint utánzat remekel, hozza az eredetit, tartós is, mi kell még? Már csak a megfelelő személyiséggel kell, hogy találkozzon és ennyi.

2017.12.16. 15:58

Oh, hát ő igazi citrusos-virágos fincsiség. Nagyon tetszenek az így összerakott illatok. Szuperjó.

2017.09.05. 16:14

Ma sikerült a csuklómra fújnom az egyik árusnál, és meg kell mondanom nagyon kellemes illata van. A nézelődők közül ketten is odajöttek megkérdezni, hogy miből fújtam :-) viszont túl zöld illat nekem, pedig most nagyon rá vagyok "kattanva" a tisztaság illatokra, de valahogy mégsem én vagyok. 4 óra rendkívüli tartóssága van annak ellenére, hogy többször kezet mostam azóta. Most 6 órája fújtam be a csuklóm és nyomokban még mindig érezni, hogy ott "volt valami", de mivel rendelőben dolgozom a sok kézmosás már eltávolította valószínűleg. Azért piszkálja a fantáziámat, de nem akarok még egy wc illatosítót, ha mégsem használnám el :-) de lehet nem bírom ki és mégis megveszem :-) addig 4 csillag