Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Müller

CV Cadea Vera Perfect Lift Száraz Arcolaj

Hozzáadva 2018.01.26.by

Drusee

Bőrápoló komplex argánolajjal, speciális pipettával. Sima, rugalmas és ragyogó arcbőrt eredményez.

A selymes száraz-olaj textúra könnyen felvihető és azonnal elolvad a bőrön. Az értékes növényi olajok finomítják a pórusokat és javítják a bőr rugalmasságát. Egy speciális, a bőrt úja egyensúlyba hozó komplex segíti a bőr regenerációját és megelőzheti a bőr öregedését.

Utoljára szerkesztve: 2019.12.21. 03:28 - 2019.04.10. 03:29

Update: még mindig nagyon szeretem, és találtam egy új felhasználási lehetőségét, mint hajvégápoló! Mivel nem olyan ragacsosan olajos az állaga, száraz hajon is szépen teljesít hajápolóként.Száraz bőröm néhány perc alatt felszippantja. Nyárra kerestem arcolajat, és megtaláltam, mert a melegben már nem esne jól a vastagabb, nehezen felszívódó, télen bevált Alverde Naturschön olaj. Nagyon szeretem, kisimít, feltölt, tetszik a szép üvege, és az illata. Smink alá is használom, a száraz bőrömön szép, egészséges fényt ad a vékony smink alatt.

2018.02.06. 18:03

Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban, Nem rossz termék elérhető áron. Egész gyorsan beszívódik, az illata engem nem zavar, viszont a hű nahát hatás nálam elmarad. Még adok neki időt és jövök updatelni.