Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
A fogkrém fluorid- és parabénmentes, 100% növényi aktív hatóanyagokat tartalmaz, melyek friss leheletet biztosíthatnak, teljes körű szájhigiéniát biztosíthatnak. Megfelelő ápolást biztosítanak mind a fogak, mind pedig a fogíny számára és hosszú időre friss, üde leheletet adnak használójuknak. 100%-ban természetes alapanyagokat, gyógynövényeket tartalmaznak, amelyek speciális gondoskodást nyújtanak a különböző fog- és fogínyproblémákra. Fluorallergiások is biztonságosan használhatják. A eredeti fogpor krémesített változata.
2023.05.23. 15:04
Maga a fogkrém szerintem nagyon jó, ha változatosságra vágysz, és a mentát lecsernélnéd a szegfűszeg ízre a szádban. Kicsit csíp használat után, de engem nem zavart, inkább még fokozza a frissesség érzetét. Szóval jó az íze! :) Viszont utána tovább tart a mosdókagylót letisztítani mint maga a fogmososás volt, mert minden narancssárga pöttyös. :)
2021.10.20. 21:26
DM-ben le volt árazva és elcsábultam, mert az aloe verás verziójával korábban meg voltam elégedve. Az első benyomásom, hogy fogmosás után nagyon sokáig bizsereg-csíp tőle a nyelvem meg az egész szám, gondolom a szegfűszeg miatt. Amúgy szeretem a csípős kajákat, de fogkrémben ez valahogy túl bizarr.. :D viszont tetszik, hogy növényi eredetű és fluoridmentes, szóval még kísérletezem vele. Ja és úgy tűnik jól tisztít.
2017.07.21. 11:29
Nagyszerű fogkrém, igazán hatásos és gazdaságos is. Biztosan újra veszek majd ilyet, nagyon elégedett vagyok vele.