Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Szendi
Allergiára hajlamos bőr számára. Kiegészítő terápia rosacea szájkörüli ekcéma, atópiás ekcéma és allergiás tünetek kezelésére. Csökkenti a kivörösödést, a viszkető, égő érzést.
Édesgyökér kivonattal, ß-glucan-nal és cinkkel.
Illatanyagtól, színezéktől, tartósítószertől, ásványi olajtól, szilikontól, PEG-től és állati eredetű anyagoktól teljes mértékben mentes.
2013.10.06. 11:16
Már nagyon régóta keresek hatékony, de natúr, vagy bio kozmetikumokat, arcápolókat. Most végre úgy érzem, megtaláltam! A Manna olívás szappanát használom, nyáron teljesen jó volt önmagában is, de így ősszel a hidegben nagyon elkezdte szárítani az arcom (a shea vaj pedig túl sok volt, nem vált be, csak elkezdett tőle zsírosodni a bőröm). Aztán elkezdtem nézelődni, megakadt a szemem a Dado Sens termékein. Kaptam belőle termékmintákat, és eddig még csak ezt próbáltam ki, de nekem nagyon tetszik :) Az illata egy kicsit büdi, de teljesen elviselhető, főleg, hogy érzem, nagyon jót tesz az arcomnak! Nem húzódik, nem viszket, és kevésbé érzékeny a hideg, meg a szél ellenére. Ha elfogynak a minták, biztos vagyok benne, hogy megveszem!
2012.06.27. 10:48
Ma próbáltam ki. Véletlen egybeesés, de pár napja van egy 2 cm hosszú piros folt a szemöldököm fölött, ami kicsit dudoros is, de fogalmam sincs, mi lehet. Lehet, hogy megcsípett valami, vagy allergia, vagy stressz, tényleg gőzöm sincs, de ez fél óra alatt javított a helyzeten egyszeri kenéssel. Az elmúlt napokban kentem rá aloét, sudocremet, avene diacnealt, nagyjából mindent, amit a szekrényben találtam, de semmi sem hatott. Ez igen. Még tesztelgetem, csak mintám van, de azt hiszem, ezt megveszem majd a későbbiekben.