Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók
Fátyolmaszkok
Lelőhely: Rossmann

Daggett & Ramsdell Bubble Charcoal Facial Mask

4.3
Hozzáadva 2018.09.18.by

Idk

1 db

Mélytisztító és pórustisztító, habzó arcmaszk, hogy a bőr ragyogóan tiszta és bársonyosan telt, selymes tapintású legyen. Segít a szennyeződések és a zsíros lerakódások eltávolításában. Nyugtató, kellemesen bizsergető hatású.

2022.02.01. 13:57

Jópofa ez a habzó hatás, tisztít is valamennyire, de azért nem átütő a hatása. Nem irritál, egyszerű használni, valamivel mindenképpen tisztább bőrt eredményez, szóval korrekt, de nem csodaszer.

2020.08.09. 20:44

Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni egy ilyen habzó maszkot, ez pedig olcsó is volt relatíve szóval miért ne? Az első dolog amit tapasztaltam, hogy minél több a hab, annál nehezebb úgymond a maszk, Ez szerintem azoknál a habzó maszkoknál, amiket úgy kell felkenni nem probléma, de jelen esetben húzta le az arcomról a maszkot, és egy idő után elég idegesítő volt, hogy tiszta hab a szám. Hatását nem nagyon vettem észre, pedig az incije egész jó. Mindenesetre egynek elment de biztos nem venném meg újra, inkább kipróbálok egy kenős habzó maszkot.

2020.04.29. 12:57

Életem első ilyen habzó maszkja, nagyon megtetszett. Nagyon jól habzik, nem csak kívül, hanem az arccal érintkező oldalon is. Jól tisztít, hidratál, de mégis matt lesz az arcbőröm utána. Biztosan újra fogom vásárolni, mert a maszk mérete is megfelelő, illetve nem tocsog, de mégis bőven buborékozik.

2020.04.28. 07:53

A többi textil maszkhoz képest (a kis fejemre) viszonylag könnyen fel tudtam helyezni. Nagyon vicces volt látni a megjelenő buborékokat :-) A zsíros szennyeződéseket szépen eltávolította és mellette megfelelően hidratált is.

2020.03.13. 22:43

Már többször vásároltam. Nagyon szeretem, puha és élettel teli lesz tőle a bőröm. Csak ajánlani tudom.

2019.01.30. 15:14

Nagyon kellemes és nyugtató hatású arc maszk kicsit nehézkes kihajtogatni és mintha kissé túlnagy lenne de végülis nagyon puha és kellemes tapintású lett utána a bőröm