Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek, online

Dermaflora 0% Folyékony Szappan Argan Oil & Honey

Hozzáadva 2021.03.17.by

Justforme

A tisztítás mellett hidratálja is a bőrt kézmosás közben. Tökéletes választás érzékeny bőrű, száraz kezeknek. Használatával a kéz puha tapintásúvá válik.

2024.07.12. 08:06

Nagyon kellemes a használata, finom az illata, nem tolakodó, kellemesen mézes. Jó, hogy van belőle nagy kiszerelésű utántöltő is. Csatlakozom az előttem szólóhoz, meglepően esztétikus a megjelenése is. Egy nyaralás alatt csak ez volt nálam, a tusfürdőjét otthon felejtettem. Teljes testen használva sem okozott irritációt. Biztosan újra fogom vásárolni.

2021.03.22. 12:54

Nagyon szeretem ezt a terméket! Krémes állag, tökéletes illattal ötvözve! Nem szárítja a kezemet a többi szappannal ellentétben, selymes, puha tapintású a bőröm használata után. Az Aloe vera illatú Dermaflora szappant is kipróbáltam, lenyűgözött a tiszta illata a terméknek, de mivel az édes illatokért rajongok, így hosszútávon az argán lett a nyerő! Kimondottan tetszik a flakonja, általában az összes szappant áttöltöm a saját szappanadagolómba, de ennél a terméknél nincs szívem kidobni a flakont! :)