Dezodorok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek, online

Dermaflora Sensitive 0% Illatmentes Deo Roll-on

Hozzáadva 2021.03.11.by

siss

Dermaflora 0%-os illatmentes szenzitív dezodor. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően nem okoz irritációt és nem hagy foltot a ruhán. Káros vegyszerek nélkül véd a kellemetlen szagoktól 24 órán keresztül.

0% alumínium,allergén,parabén,parfüm,színezék.

2020.07.31. 09:58

En az arganolajosat hasznalom, de a paromnak vettem ilyet, neki ez az elso aluminiummentes deoja, es nagyon bevalt neki :) Egyszer veletlenul en is ebbol kentem magamra, fura volt, hogy nincs illata, de a hatasa termeszetesen ugyanolyan jo.Mint az elottem szolok irjak, az aliminiummentes deoktol nem lehet elvarni ugyanazt a hatast, mint karos tarsaiktol, es mindenkinek egyeni dontese, hogy mit ken magara. Amikor parom elkezdte hasznalni, mondtam neki, hogy adjon par napot-1 hetet neki, mert ido kell a szervezetnek, amig kiuriti magabol azt a rengeteg mereganyagot, ami az evek alatt felhalmozodott. Igen, ezt bele kell kalkulalni a valtasnal. Neki peldaul nem volt intenziv izzadasa ez alatt az ido alatt sem, mint anno nekem, szoval kinek hogy. De en a dermaflora deoit nagyon jo szivvel ajanlom mindenkinek :)

2017.01.03. 13:23

A stiftet vettem meg először, azzal vágtam bele a nagybetűs alumíniummentes dezodorálásba. Egyszer épp nem volt a stift a boltban, ezért ezt vettem meg, és ez is hozza, ami várható tőle. Persze, ahogy előttem is írják, nem fogja ugyanazt nyújtani, mint egy normál dezodor, de aki károsanyag-mentest akar használni, annak szerintem megfelelő. De természetesen bőre válogatja...

Utoljára szerkesztve: 2016.11.02. 13:46 - 2016.11.02. 13:45

Nekem nincs vele gondom. Az aloe verásat jobban szeretem ugyan, mert finom az illata, de legutóbb az épp nem volt a boltban, ezért vettem ezt az illatmentest. Ahogy az aloésnál is írtam, nem lehet tőle azt várni, mint az alumíniumosoktól, hiszen éppen az a káros anyag nincs benne, amitől órákon át nem tud lélegezni a bőr. Nálam mindig ott van a táskában, és ha szükséges, újrakenem. Tény, hogy nem nyújtja a mindenféle káros anyagokkal teletömött deók 24/48 órás hatását, de egyrészt ennek nincs is értelme (24 óra alatt egyszer csak lefürdik az ember :)), másrészt utána kell nézni, hogy azok az anyagok, amik ezt a hatást biztosítják, mit okozhatnak a szervezet számára… Szóval nekem ez is bevált, de nyilván embere válogatja.

2016.10.18. 06:33

Felkenéskor ragacsos, nem jó érzés. Bár illatanyagmentes, mégis kellemetlen szaga van. És másnap reggelre az én hónaljamnak is... Olyan igazán "emberes", még sose volt ilyen. Egyszeri használat után több biztosan nem lesz, kuka.