Bőrproblémák: bőrproblémák and pirosság (rozacea)
Hidratáló krémek
Lelőhely: Patikák, online

Dermedic Angio Nyugtató Bőrpír Elleni Krém

1 vélemény
Hozzáadva 2021.07.06.by

Shila

40 g

Nyugtató bõrpír elleni krém töredezett, sérülékeny hajszálerekkel rendelkezõ, rozáceás bõr ápolására. Hatékonyan csökkenti a bőrpírt, a duzzanatot, nyugtatja az irritációt, kellemes hűsítő hatással. A 2,5%-os NeutrazenTM egy neuropeptid, mely csökkenti a neurogenikus bőr gyulladásos tüneteit. Ezen felül megelőzi és csökkenti a fizikai sérülések és UV sugárzás által okozott bőrirritációkat. Javítja a hajszálerek kondícióját, a 4%-os Ennacomplex növényi kivonatok keveréke, melyek kifejezetten a töredezett kapillárisokra hatnak. Lezárja az ereket és csökkenti azok áteresztő képességét, javítva így a bőr megjelenését. Gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, allantoinnal kombinálva csökkenti az irritációt. Csökkenti a látható bőrpírt. A Troxerutin erősíti a hajszálerek falait és megakadályozza a kisebb petechiákat. Megszünteti a foltosságot és a duzzanatot a bőrpírrel érintett területeken, így nyugtató hatást gyakorol a hiperaktív hajszálerekkel rendelkező bőrön vagy a rozácea kezdeti stádiumaira. Hűsít és nyugtat, a Questice csökkenti a kitágult kapillárisokkal rendelkező bőr égő és viszkető érzését.

2024.05.25. 08:59

Kombinált bőr
Tág pórusok

Több mintát használtam el belőle. A bőröm nem rozaceás ugyan, de nagyon érzékeny. Emellett tágpórusú, kombinált, vízhiányos és enyhén öregedő. Ami elsőre kicsit ledöbbentett, hogy illatosított a termék. Ugyan kellemes az illata és nem is irritált szerencsére, ettől függetlenül nem igazán értem, miért kerül egy ilyen, gyulladásos bőrre szánt krémbe illatanyag. Az állaga kellemes, könnyen, gyorsan bemasszírozható, komfortos bőrérzetet ad, és jól hidratál. A nyugtató hatást én nem különösebben érzékeltem, de ahhoz lehet, hogy több hónapos használat kellene, nem pár hét. A fő gondom vele, hogy az én bőrömet eléggé zsírosította, így inkább hideg időre és/vagy éjszakára tudom elképzelni. Mivel nem vagyok teljes mértékben célközönség, így nem húzom le, de szimpla krémnek én inkább mást választok. Egyébként a márka több termékét használtam már, és elégedett vagyok velük.