Hajformázók

DevaCurl SuperCream Coconut Curl Styler

Hozzáadva 2019.03.27.by

Jonesy

Tápláló, hidratáló hajformázó krém kókuszolajjal, kifejezetten göndör hajra.

Szulfát-, parabén- és szilikonmentes.

$28-tól

Utoljára szerkesztve: 2021.02.17. 06:51 - 2021.02.17. 06:15

Kombinált bőr
Nincs

Egy próbacsomagot rendeltem 4 kis kiszerelésű termékkel (no-poo decadence milk cleanser, one condition conditioner, ultra defining gel és ez). Amikor a teljes termékskálát használtam egy hajmosáson belül, soknak éreztem, összetapadtak a hajszálaim. Azonban amikor csak ezt a hajkrémet és más szulfátmentes sampont (vagy a saját no-poo cleanser-ét) kombináltam, puha, rugalmas, erősen hullámos lobonc lett a vége. Persze nem voltak annyira definiáltak a loknik, mint amikor zselét is rakok a hajkrém mellé, viszont nem is feküdtem el másnapra annyira. Mi több, három napig vállalható volt a frizkóm, és negyedik napon sem éreztem, hogy hajmosás nélkül nem mehetem emberek közé. Cuppogós vizes hajon oszlattam el két-három borsónyit a 2C / 3A göndörségű, magas porozitású, kinyújtva kb. vállig érő hajamon minden bonyodalom (pl. szekcióalkotás, mendan fésülés) nélkül, picit felnyomkodom, hogy tincsesedjen, majd mikroszálas turbánban intézem a reggeli teendőket 15-20 percig. Ezzel a módszerrel nem tudtam túladagolni (ellentétben a Cantu Curl Activatorral), így örömmel használom.

2019.05.15. 13:57

Száraz bőr
Vízhiány

Minden göndör hajú lánynak ajánlom!! Csodaszer, igaz nagyon nehéz beszerezni. Isteni az illata és nagyon puha lesz tőle a haj.