Tusfürdők

Dicora Tusfürdő - Mandula és Dió

3.3
Hozzáadva 2018.08.30.by

EBoglarka

Extra hidratáló gondoskodás tápláló dió- és mandulakivonattal. A B-vitamin javítja a bőr rugalmasságát és lendületet ad a kihívásokkal teli naphoz.

PH-semleges. Parabénmentes. Dermatológiailag tesztelt. Állatkísérlet-mentes.

2021.12.11. 09:28

Sűrű állagú, jól habzó krémes tusfürdő, kellemes illattal, amely a bőrömön is megmarad. Nem lett akkora kedvenc, mint a sárgadinnyés, de szívesen használjuk.

2019.01.14. 13:19

Régebben beruháztam a testvérérre a sárgadinnyésre, azt imádtam! Az illata egy az egyben, mint a mézédesdinnyének!Aztán rá esett a választásom a következő vásárláskor. Az állaga krémes, jól habzik, mint a másik terméknek is. Az illatán inkább a frissen tört dió éreződik, mint a mandula! Ajánlom ha szereted a diónak az illatát! Én még zuhanyzás után is szoktam érezni a bőrömön. Sokkal puhább és rugalmasabb a bőröm amióta a DICORA termékeket használom, és 1-2 bőrkiütésem is eltűnt.

2018.11.05. 18:09

Nem szárít, krémes jól tisztít. Az összetevo lista elején a csonthéjasok különböző olajai. Szuper!Szerethetném is. Sajnos még sem.. Az illata nem tetszik. ( olyan mint amikor valaki túl sok b6,b12 vitamint szed, jellegzetes szag. Aki tudja érti. Más lesz a bőr "illata").