Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Tarzicia
Folyékony highlighter. 94%-ban természetes összetevőkből készült. Könnyed, friss textúra, amely beleolvad a bőrbe, és 24 óra hidratálást biztosít. Természetesen ragyogó fényt kölcsönöz a bőrnek, megszépíti és láthatóan simábbá teszi azt. Használható alapozó alatt primerként, alapozóval keverve és alapozó fölé highlighterként is.
A 10 elérhető árnyalat minden bőrtónushoz illik, és a Dior Forever Skin Glow alapozó színskálájához igazodik.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.14. 16:49 - 2024.08.12. 16:17
2-es árnyalatban. A nagyon szeretett Catrice Skin Glaze a végén van, úgyhogy csak rászántam magam, hogy megnézzem, mit tud. Minden rendben van vele, jól használható, csodás primer ez is. Miután önmagában párszor már használtam, ma úgyis volt időm játszogatni, ezért az arcom bal felére a Dior ment, jobb oldalra a Catrice. Az állag krémesebb, mint a Catrice esetében, de a felvitel mindkét esetben könnyű. Talán a ráncok simultabbnak tűnnek a Dior mellett, a bőr finom egyenetlenségeket jobban feltölti, ezt azonban csak közelről látni. Kicsit messzebbről nézve semmi különbséget nem vettem észre, a bőr egyformán fényes, egyenletes. Mindkét oldalra a primerek fölé a Sensai fényvédős Silky Bronze Compact került. A hidratáló hatás a Catrice esetében a felvitelt követően talán jobb, estére gyakorlatilag semmi különbség, mindkét oldalon a bőröm tónusos, hidratált maradt, nem húzódott sehol. Lehet, hogy télen a krémesebb állag miatt a Dior jobban teljesítene, de ezt a feladatot meghagyom másoknak. Mindent összevetve a Dior Glow Star Filter is kifogástalan termék, de a Catrice tizedannyiért nekem pont ugyanolyan jól megfelelt, a bőrömön számottevő különbség nem volt.
Utoljára szerkesztve: 2024.04.29. 15:41 - 2024.04.25. 19:56
Up: na kiprobaltam bekeverve,hat azt kell mondjam WOOOW ,tokeletes gyonyoru borfenyt ad egy mattabbal keverve,es erzetre is barsonybort,mint a velvet veil,pont ugyanolyan erzes mikor fent van. Akinek tulzas "primernek" keverje be,TOKELETES.Regota kivancsi voltam a Hollywood flawlessre,de Sephoraban nincs csak online,es lovesem nem volt a szinrol,ugyhogy ennek nagyon megorultem. Siman rendeltem vakon a 3ast,es teljesen jo is. Na a termek . Hat igazsag szerint nekem kb tokfolosleges :D Alapbol is fenyes(ebb) ( vagy zsiros a t-vonal,helyzetfuggo :D) ugyhogy nem tudom mit vartam,de nagyon kivancsi voltam. Egyebkent szuper! Allagra sokkal surubb,mint amire szamitottam ,kb mint a velvet primer. Tenyleg ragyog tole minden,akinek alapbol fako a bore biztos ,hogy oltari valtozast fog hozni. En arra fogom hasznalni,hogy matt(abb, teljesen fullmatt cuccaim nincsenek is,nem szeretem) dolgokhoz adom hozza,es ugy ott leszek ahonnan elindultam,kb amilyen finisht szeretek. Ja es nagyon jo hogy szinezett,a pc vilagoskek fenyvedot alapbol be kell kevernem a hullaszine miatt,kivancsi vagyok milyen lesz ha ezzel is felturbozom😁 Ugyhogy en jo szivvel ajanlom,szarazabb -fakobb borueknek mindenkepp,kevert-normaloknak ha szeretnek probalgatni.
Utoljára szerkesztve: 2024.04.11. 12:02 - 2024.04.09. 10:59
3-s árnyalat van meg jelenleg.Én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a termékről.Igen, ha van jobb, mint Charlotte Tilbury Hollywood fawless filtere, akkor az ez.Annyira jó termék, hogy szinte meglepő, hogy a Dior hozta ki, az utóbbi időszakban elindult egy felfelé ívelő karrierje a márkának, rengeteg terméket újítottak meg a mai szintre és ez nagyon jót tett nekik. Nagyon szeretem a Velvet Veil primert is, azt akkor használom, ha színezett hidratálót teszek fel, az alá. Ezt főleg erősebb fedésű, vagy mattabb alapozók alá és hát őszintén le vagyok döbbenve. Mind az állag, mind a színe, mind a végeredmény elképesztő.Ha végzünk a sminkkel, bronzosítóval és a púdert is jól beledolgoztuk a bőrbe, az eredmény megdöbbentően gyönyörű bőrkép...nagyon finom összhatású,szinte láthatatlanok a csillámok benne, még önmagában púderrel fixálva is elképesztő.Az év terméke díjat adnám neki.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.