Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
balogh.andrea
24 órán át tartó, mattító hatású, homályosító primer előkészítőt, amely tökéletesíti a bőrtónust, és szemmel láthatóan halványítja az arc különböző foltjait – a pórusokat, a bőr textúráját és felületét. Az írisz, az árvácska és a rózsa virágos kivonatával átitatott, tiszta formulája engedi lélegezni a bőrt, és 24 órán át tartó kényelemérzetet biztosít. Univerzális árnyalata kitűnően illik a különböző bőrtónusokhoz. A Dior Forever sminkrutin első lépéseként vigye fel az alapozó alá, hogy előkészítse bőrét az alapozó használatára, és tartósabbá tegye sminkjét! Akár önmagában használja, akár napközben, a smink igazításakor viszi fel, a természetes, matt és csillogásmentes sminkhatás reggeltől estig garantált.
2024.05.12. 14:39
Enyhén színezett primer, amely felkenéskor felveszi a bőrszínt. Ez is tele van szilikonnal, a tág pórusokkal és enyhébb ráncokkal küzdők éppen ezért várhatóan szeretni fogják. Szépen "betemeti" a pórusokat, ráncokat, majd az alapozóval együtt szép bőrképet ad. A mattító hatása attól függően tart sokáig vagy kevés ideig, hogy kinek mennyire zsíros a bőre. Az én bőrömön kevés ideig tart, de ez nem a termék hibája, hanem a bőrömé. Nincs az a mattító termék, ami sok órán át bírná. Ellenben egy kombinált bőrű szerintem nagyon elégedett lenne vele. Az INCI közepétől kezdődnek azok az összetevők, amelyektől hidratáló hatást vár az ember. A bőrt - ahogy ígéri - hagyja lélegezni, tehát kényelmes viselet. Ha reformulázzák, akkor tegyenek bele fényvédőt is, kell az már mindenbe...De ettől eltekintve tökéletes primer.
2024.04.04. 13:04
Imádom ezt a terméket. Alapozó nélkül és alapozóval is tökéletesen működik.
2024.01.16. 15:24
Hiperszuper ,nagyon szeretem. Egyetlen bajom,hogy vilagos(abb ,mint szeretnem) ,de ezt kijavitom egy sotetebb puderrel. Onmagaban (szinkorrekcio miatt +puder) is siman megallja a helyet,gyonyoru borkepet varazsol,ertelmes mertekben tart matton ( de ha olyan kedvem van lefujom egy dewy setting spray-vel ,ugy is szuper). Egy szo mint szaz,nagyszeru!!
Utoljára szerkesztve: 2024.04.01. 07:05 - 2024.01.04. 16:42
Halvány gőzöm sem volt mi ez a termék igazán..sokáig azt hittem dísznek van kint az állványon,mert tök úgy néz ki,mint az alalpozó.Amiért megvettem,hogy egyben helyettesíteni tudja a Mac mattító primerjét és a Nars pore refiner primerét,amit én kombinálva használok.Na de a slusszpoén,hogy alapozó színe van,ha semmit nem teszünk rá,mint primer,csak ezt,akkor is egységesít gyönyörörűen,egy kis púderral kiváló önmagában is.Nem annyira mattít, ha rá szeretnénk segíteni, azt is lehet alá egy bikaerős mattító primerrel.Szerintem nincs eléggé reklámozva,nem vagyok nagy Dior fan,de ez a terméke kiváló lett!Szóval ez a nem is tudom mi ez kategória, de baromi szuper!Ne várjuk tőle, hogy pórustalan lesz a bőrünk, mégis ezért az ár-érték arányért jó terméket kapunk.Egyetlen hátránya, hogy baromi gyorsan fogy..2-3 pumpálásnyit fel is vesz a bőr rögtön.