Sminkek szájra

3.7
Hozzáadva 2021.05.13.by

maybeshesamaybelline

3,5 g

Minden nő számára élvezetes és kényelmes viselet akár 16 órán át is, széles színválasztékkal, a szaténtól a matt változatokig.

12 000 Ft-tól

2022.04.29. 16:32

683 Rendez- vous: csodás ez a rúzs, úgy, ahogy van. Imádom a színét, a szaténos finish-ét és a csomagolásában pedig azt, hogy a kupak kívülről fekete, belül pedig tűzpiros!Bárcsak több árnyalatom lenne belőle, nagyon rendben van, azt kell, hogy mondjam.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.22. 08:34 - 2018.08.22. 08:32

Egy kedves KM-esen keresztül jutottam egy teszterhez, és nagyon megörültem, hogy kipróbálhatok egy igazi luxus terméket elérhető áron. Azt kell mondjam nagyon örülök, hogy nem ruháztam be egy 12 ezres rúzsba, ami teljesen az ingerszintem felett van egyébként is, no de ezért a termékért meg pláne. Nekem hatalmas csalódás ez a Diortól. Próbáltam több verzióban, próbáltam több módszerrel fixálva, de ez a rúzs egy Rimmel kategória, sőt. Lehet ha random lekapok egy drogériás rúzst még az is jobban teljesít, mint ez a termék. Kb. Alverde szinten van. A tartóssága vicc. Evés, ivás nélkül, csak beszélgetés okán is lekopik röpke 2 óra alatt. Nagyon krémes, lágy formula, szép természetes, hidratáló finish, alig pigmentálva. Egy Pupa is jobb ezerszer, mint ez a rúzs, a Bobbi Brown rúzsokkal pedig egy lapon sem említhető. Nem szárít, amúgy egyenletesen kopik, de szerintem teljesen használhatatlan rúzsként. A szín maga csodás, hogy valami jót is mondjak, de ez nagyon kevés egy luxus márkától. Nem érdemes többet 1 csillagnál és teljes pénzkidobásnak tartom. Amúgy a termék tökéletes állapotban került hozzám, ellenőriztem, nem járt le a szavatossága, nincs mentség Dior, ez nem jött össze, engem pedig nem fogtatok meg vásárlónak. Az egy amiért érdemes ezzel a rúzzsal próbálkozni, hogy szembesüljön egy nő azzal, hogy nem biztos, hogy a luxus kategória annyival jobb. Így, hogy próbáltam, nincs hiányérzetem. Maradok Bobbinál.

2017.04.09. 15:57

999-es, klasszikus, gyönyörű, elegáns piros. Krémes és nagyon tartós, egy idő után lemattul,de nekem tetszik így is. Szerintem maga a luxus és elegancia. Nagyon szeretem és mindenképp érdemesnek tartom hogy az ember egyszer az életben rászánja magát, alapdarab!