Fürdőtermékek

3.3
Hozzáadva 2023.11.29.by

LK5000

200 ml és 500 ml

100%-os Naturix minősítéssel rendelkező, természetes összetevőkből készült babafürdető gyengéden tisztító kókuszolaj-kivonattal, tápláló hársfavirág-, levendula- és római kamilla vízzel.  Illatmentes, bőrnyugtató hatóanyagai kifejezetten ajánlottak a csecsemők érzékeny bőrének ápolására. Magas körömvirágolaj tartalma miatt kiváló az érzékeny, törékeny bőr ápolására, felnőttek számára is. Nem hagy olajos érzetet a bőrön. Rendkívül gyengéd, balzsamosan lágy, könnyen oszlatható babafürdető, melyet mind állaga, mind kellemes habzása kiemel a natúr tusfürdők sorából. Kifejezetten a kisbabák törékeny bőrének és hajának tisztítására fejlesztettük ki ezt az illatmentes fürdetőt, melyet tápláló körömvirágolajjal tettünk még különlegesebbé. A körömvirág kivonat a bőr első számú megmentője: a bőrszárazságtól, irritációtól szenvedő bőr ápolására különösen ajánlott. Gyulladásgátló és regeneráló tulajdonságai miatt minden Dora Natura tusfürdőbe kerül ebből az értékes összetevőből. Tusfürdőink 3 különböző BIO virágvizet tartalmaznak, így nem csak alaposan tisztítanak, de táplálják is a bőrt: A hársfavirág-víz ragyogást és derűsséget kölcsönöz a bőrnek. Az érzékeny bőr számára igazi felüdülést nyújt, ideális a gyerekek finom bőrére is. A levendula bőrnyugtató és regeneráló hatású, érzékeny, enyhén hámhiányos, vagy sérült bőr tisztítására is kifejezetten ajánlott. A kamillavíz egy igazán kíméletes hidrolátum, jótékony gyulladásgátló és nyugtató hatásával alkalmas az irritált, törékeny bőr tisztítására, csökkenti a pirosodást és hozzájárul a bőr regenerálódásához. Tisztító és habzó hatását a kókuszolajból nyert kókusztenzidnek és kókuszglükozidnak köszönheti.

2990 Ft és 4990 Ft-tól

2025.02.22. 15:15

2x próbálkoztunk meg vele, a kisfiam mindkétszer piros pöttyökkel lett tele, és nagyon kiszárította a bőrét :/

2024.01.15. 08:48

Nagyon érzékeny, ekcémára hajlamos bőröm van, sok natúr terméket kipróbáltam már de mindegyiktől viszketett a bőröm. A felnőtt tusfürdők után választottam egy baba terméket, hiszen azt gondoltam, hogy ezzel nem lőhetek mellé. Szerencsére a feltételezés beigazolódott, nagyon szépen kordában tartja az ekcémám és eltűnt a viszkető érzés is. Biztosan nem cserélném le.

2023.12.11. 08:28

5 éve használjuk (3 babám született időközben). Párszor kipróbáltunk mást, de olyankor jöttem rá, hogy ég és föld más babafürdetőkhöz képest. 1 éves kortól fürdettem őket illatossal, mert akkor már hiányolom az illatot, de kisbabának 100 pontosak az összetevői és a hatása. Szívből ajánlom minden kismamának.

2023.12.07. 15:30

Első babám számára mindenképp illatmentes, natúr terméket kerestem, mivel én is natúrkozmetikumokat részesítem előnyben, és ekcémára hajlamos a bőröm. Azóta eltelt több, mint 3 év, és második babámnál sem volt kérdés, hogy erre a fürdetőre esik a választás, hajmosásra is kiváló, a téli időszakban pedig kézmosásra is ezt használja a család. Sokat segített a száraz bőrömön, a gyerekek ekcémája sem lobban be tőle, ha nyaralni megyünk, még én is ezzel mosok hajat. Kiváló termék, csak ajánlani tudom. Az 500ml méret sokáig elég, gazdaságos a használata. Biztosan nem cserélem le másik termékre.

2023.11.14. 22:52

Kíváncsiságból megnéztem a kedvenc babafürdetőnket itt és teljesen ledöbbentem, hogy néhányan a kedvenc termékemről ilyeneket írtak. A kisbabám 3 éve ezt a terméket használja és a levendula illatút mert ezek tartják karban a pici érzékeny bőrét. Előtte kipróbáltuk a LRP-t de sajnos attól is kicserepesedett a bőre.Én azt gondolom, hogy ez a termék és a 13as balzsam jolly joker minden babás háztartásban :))

2023.08.31. 07:06

Borzalmas termék! 2éves kislányomnak második alkalom hajmosás után hófehér száraz lett az egész fejbőre , ami rettenetesen viszketett is neki. Amint visszatértünk az eddig használt samponra, a probléma szépen lassan helyrejött…Más terméke sem vált be… Csak felvan sztárolva de semmit nem érnek!