juditkaa70
Könnyű krém marokkói rózsa kivonattal, kókuszolajjal és tiaré virágokkal gazdagítva. Hidratálja és javítja a bőrt. Ideális érett, dehidratált és vitalitás nélküli bőrre. 100% természetes hozzávalókból készült. Nem tartalmaz parabéneket.
2020.06.12. 10:29
Meg kell mondjam ahhoz képest hogy light, elég zsíros krém... Az én kombinált bőröm tocsogott tőle az olajdban egy pár nap után... És kifejezetten az volt az érzésem, hogy nehzéz, ragacsos. Végül kézkrémnek használtam el, és a sarkam puhítására... Az illata számomra kifejezetten furcsa volt, mert virágosnak virágos volt, de nem volt rózsa illata. Inkább olyan furi volt, lehet más bőrével jól fog működn, nekem sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Természetesnek viszont természetes, nincs tele káros anyaggal. :)