Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
mstindigo
Segíti az elhalt hámsejtek eltávozását és a bőrfelszín megtisztulását. Nedvességgel tölti fel a sejteket, ezáltal az apró ráncok kisimulnak. Egyedülálló, intenzív programja regenerálja és puhává varázsolja a bőrt. Rendszeresen használva arca ragyogóvá válik.
Az Aloe vera bőrre gyakorolt természetes méregtelenítő hatása segíti a szervezet harmonikus működését. Gazdag vitamin, protein, enzim és aminosav tartalma hozzájárul a bőrproblémák és gyulladások mérsékléséhez, a hámsejtek regenerálódásához. Tisztítja és összehúzza a pórusokat, segít enyhíteni a bőr zsírosságát. Támogatja a tápanyagok beépülését a bőr mélyebb rétegeibe.
2024.01.27. 06:55
Fuuz nagyon nem. 1 percig sem volt az arcomon, úgy csípte. Az itteni jó vélemények és TT-on látott ajánlások miatt vettem meg, de végül a kukában landolt. Soha többé!
Utoljára szerkesztve: 2022.10.08. 17:25 - 2022.10.08. 17:24
Zsíros, aknés és érzékeny bőrre nagyon nehéz olyan szövetmaszkot találni, amitől nem leszek rákvörös, vagy másnap kiütéses. Ez viszont nekem segített, nagyon szépen lenyugtatja a bőröm, frissítő benne a gél, mind a 4 fajtát szeretem. Ár érték arányban nagyon jó, már sokadikat veszem.
2022.05.25. 10:54
Imádom! Annyira imádom, hogy mielőtt elhasználom a maszkot, kinyomkodom belőle a gélt, és azt kenem az arcomra. A maszk használata előtt ezt jópár alkalommal meg tudom tenni, ugyan is csomó anyag van a csomagolásban:D Nagyon szép sima lesz tőle az arcom, leginkább lefekvés előtt szoktam felkenni, és éjszakára magamon hagyom. Reggelre szuperszép bőröm lesz! Lehetne valami tégelyes kiszerelésben is csak a gél, mert téééééényleg nagyon szuper!!
2022.02.21. 14:07
Már egy használat után látszódott a hatása, eltüntette a pirosságot az arcomról. Szép, egységes lett utána a bőröm, üde és ápolt. Mindenképpen szeretném majd újravenni, de egyelőre kipróbálok mást is, kedvezőbb áron.
2021.08.17. 12:35
Én egyszerűen imádom! Sajnos elég pattanásos a bőröm és ha azt szeretném, hogy simább és hidratáltabb legyen, valamint visszahúzza a gyulladásokat, ez az egyik arcmaszk, amihez nyúlok...