Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

cirmok

4,9 g
2000 Ft-tól

2024.01.22. 12:16

Nekem a valaha volt best of ajakápolóm, mely azonnal hidratál és gyógyít, nem beszélve a gyógynövényes összetevőkről. Finom illat, praktikus kiszerelés. Néhányszor próbáltam mást, de soha semmi nem ért a nyomába. Minden fillért megér!

Utoljára szerkesztve: 2021.03.12. 20:18 - 2021.02.23. 08:57

2021. március 12. Na most fogyott le az ajakápoló úgy, hogy a táskámban, a nappaliban meg a fürdőszobában is tartok ajakápolót.2021. február 23.Kb. egy hete vettem. Kipróbáltam, hogy lássam, van-e különbség az Alverde körömvirágos ajakápolója, és egy drágább, több ezer forintos termék között, és semmi extrát nem tapasztaltam. Nem kellett kevesebbszer kennem, nem volt hidratáltabb érzés. Úgyhogy nem veszem újra. Azért három csillag, mert maga a termék jó, de az ára miatt két csillag levonás.

2020.03.11. 13:00

ELképesztően ki volt száradva a szám az egyk szeles nap után télen, amikor gyakran ki kllett mennem a szabadba. Konkrétan fizikai fájdalmat éreztem, annyira fájt és égett a szám. Kerestem a jól bevált Primus ajakáplómat a gyógyszertárban de sajnos nem volt belőle, 2790 Ft-ért vettem. Szuper döntés volt! Azonnal vastagon felkentem és már AZNAP elkezdte rendbehozni az ajkamat. Másnapra szépen lehámlott a sérült réteg és szószerint, a következő napon pedog újra szép puha volt az ajkam. A nagyon száraz részt (kb úgy kell elképzelni mintha egy szájkontúrceruzával meghúzta volna a számkörül a száraz részeket) még 1-2 napig éreztem, aztán az is eltűnt. Ez egy csodaszer! Ha kifogy újra, fogom venni.

2019.09.09. 07:54

A sok jó értékelés ellenére nem tudok többet adni 3 csillagnál. Nekem pl. az Alverde körömvirágos 300 Ft-os ajakápolója is van ilyen jó, sőt azt nem kell olyan gyakran újra kennem, mint ezt.Drága és sokkal gyorsabban elfogyott, mint bármelyik másik ajakápolóm. Maradok az Alverdénél és a Himalaya herbals kakaóvajasnál.:)

Utoljára szerkesztve: 2018.08.23. 20:55 - 2018.08.23. 20:54

Ez szerintem egy szuper ajakápoló, mind érzetre, mind hatásra, különösen télire. Mivel nekem egy tubus nagyon sokáig kitart, ezért az árát sem tartom különösebben elrettentőnek. A Hauschka termékekre sajnos olyannyira jellemző, jellegzetes és erőteljes illatosítás viszont egyelőre az újravásárlása ellen ösztönöz. Biztos nem mindenki találja ezt kellemetlennek, de én sajna nehezen tolerálom a parfümöktől illatozó kozmetikumat. Ha az ajkaim tartósan és durván kiszáradnának (ez szerencsére nem tipikus), azért megfontolnám, hogy újra beruházzak rá, mert amúgy tényleg jó.

2018.06.29. 11:02

Nagyon jó ajakápoló. Nem túl nehéz, kellemes fényű, és a berepedezett, rágcsált ajkakra gyógyír. Imádtam, hosszan tartó ápoló. Egyetlen hibája az ára, így tényleg csak a hidegebb időszakokra tartogatom.