Testápolók
Lelőhely: Patikák, bioboltok, online

Dr. Hauschka Rózsabalzsam

Hozzáadva 2012.05.11.by

miraclum

Tartalmas ápolás az érzékeny, száraz bőrnek. A mandulaolajban készült csipkebogyó és rózsaszirom kivonatok védő, harmonizáló hatásúak, erősíti az ember hőburkát. Csecsemőápoláshoz is kiváló.

2017.12.28. 09:33

Lassan már egy hónapja használom hidratáló krémnek arcra, bár nekem az új, téli szantál-rózsa kiadás van meg. Minden más arcápolót el tudtam hagyni, mert ennek a hatása valami fantasztikus. Testes krém, de mégsem túl zsíros, így az én kombinált-vízhiányos bőröm is imádja. Alapozót évek óta nem használok, de még az enyhe fedésű BB krémem is csak hébe-hóba kerül elő mióta ezt a krémet használom, mert annyira szép és egységes bőrképet csinál.

2016.07.18. 04:28

Tipikus hauschkás rózsillatú, ami nekem nagyon bejön. Én a balzsam helyett inkább tejnek nevezném. Egyáltalán nem nehéz vagy tömény érzés a bőrön. Nyáron a 40fokban is simán bekenem vele magam, mert pik-pak beszívódik és az arcomat sem hagyom ki, ugyanis az is nagyon szereti.

2016.04.23. 12:38

Hasonló illatú a golyós dezodoréhoz, és nekem nagyon kellemes, kedvenc :) Igazán luxus érzetet biztosít, és teljesen természetes illat, hatás.