DrKCosmetics
A körömgomba ecsetelő toll már az első kezeléskor kifejti hatását, és az ezüskolloidnak köszönhetően tartósan megmarad. Az ecsetelő toll használata praktikus, egyszerű és akár körömreszelő nélkül is hatékony. Természetes aktív anyagai felveszik a harcot a körömgombával. Védi, megfelelő állapotban tartja és hidratálja a körmöt.
Az ecsetelő toll 200-250 körömkezelésre elegendő. Cukorbetegek részére különösen ajánlott.
Tartósítószert, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaz.
2024.09.24. 19:31
Hat is meg nem is. Igazából javul a köröm állapota, de azért nem csodaszer. A csomagolása praktikus, de nem igazán látni mikor fogy el.
2023.09.18. 12:16
Kb. 3 hónapja használom és mostanra végre elkezdett az egészséges körmöm nőni....ha így haladok jövő nyárra nyoma sem lesz a körömgombámnak, amivel pedig nagyon rég óta küzdök. Tényleg mindent kipróbáltam, ez most végre bejött.
2021.05.31. 14:51
Néhány hete kezdtem el használni, eddig nagyon elégedett vagyok vele! Korábban sima teafaolajjal próbálkoztam, de nagyon körülményes volt a használata, nem beszélve arról, hogy utána teljesen át kellett szellőztetni a lakást, mert elviselhetetlen szaga van. A praktikus használat mellett külön öröm, hogy segített megakadályozni, hogy a fertőzés a többi körömre is átterjedjen.