Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

dr. Organic Bio Aloe Vera Krémkoncentrátum

3.8
Hozzáadva 2011.11.11.by

Debbie

Szupertápláló krém, mely természetes módon hidratál, véd és megnyugtat. A shea vajjal, kakaóvajjal, mandulaolajjal és panthenollal ötvözött bőrnyugató krém egész napra védelmet biztosít, rendkívül gazdagon táplálja és hidratálja a szomjas, alulhidratált bőrt.

A 100%-os tisztaságú, bioaktív Aloe Vera használata során a növény jótékony hatású poliszacharid tartalma maximálisan érvényesül, nyugtatja a száraz, sérült bőrt, segít az egészséges állapot helyreállításában. Nem tartalmaz parabeneket, SLS-t, mesterséges színezéket, illatanyagokat, tartósítószert.

Utoljára szerkesztve: 2018.12.07. 06:53 - 2018.07.02. 11:10

Hú nekem arckrémnek teljesen alkalmatlan volt. Ismerek olyat akinek meg teljesen jó(mondjuk neki kombinált, zsírosodásra hajlamos a bőre)....Nekem nem hidratált.

2017.11.18. 13:51

vastagabb krém, zsíros bőrre inkább éjszaka használom, mint nappalra, de szépen hidratál. nekem filmes és nehezebb, előttem írták, hogy nem mindennapra való, ezzel egyet is értek, mivel ez egy koncentrátum, így gazdagabb. én a szagát ki nem állhatom, az az igazság. öreges, átható. egyszer-egyszer elmegy, de nem szívesen nyitogatom így, a kedvenc krémeimnek vagy nincs nagyon illata, vagy kellemes az illatuk.

2016.12.25. 19:02

Nyáron nappali krémként használtam és nagyon szerettem, szuperül hidratálta a vízhiányos bőrömet. Télre már azért kevés lenne. Abszolút újravevős.

2016.10.13. 10:07

Szuper a termék, de csak ha jól használja az ember, mivel ez koncentrátum ezért én csak max heti 1x szoktam éjszakára bekenni vele az arcomat, azt is inkább csak ősszel, télen, vagy nyáron napozás után, amikor már érzem, hogy nagyon szomjazik a bőröm. Erre a célra nagyon is jó, hamar beszívódik és utána érzem, hogy jót tett a "kúra" az arcomnak. Napi arcápolónak nem ajánlanám, mert ahhoz túl koncentrált és sztem úgy zsírosítja a bőrt.

2016.05.30. 21:45

Télen használtam arckrémnek, jó kis hidratáló krém, de a nagy hideg miatt sokszor 2x kellett bekennem az arcomat egymás tán, mert húzódott még az első krémezés után. Viszont nyárra már túl zsíros lenne szerintem. Ha megunom a mostanit, biztos h ezt veszem helyette őszre, télre.

2015.01.13. 07:56

Régóta ezt használom nappali arcápolónak és imádom! Annyira kellemes tapintású utána a bőröm nagyon kényelmes viselni:)