Szendi
Gazdagon táplálókrém szűz kókuszolajjal, papaya, füge, narancs és mangó bio esszenciális olajok és kivonatok és aloe vera lé keverékével együttesen hidratálják a bőrt. A kókuszolajban található, trigliceridek egész éjjel mélyen hidratálják és táplálják a bőrt, fokozzák a feszességet és a bőr tónusosságát, védelmeznek a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.13. 20:16 - 2019.04.03. 07:32
Végére értem a Dr Organic krémek kipróbálásának és ez volt a kedvenc. Éjszakára használom, száraz bőröm van, és remekül hidratálja. Én az illatát is imádom, nem mű. Az anti-aging hatást nem tapasztalom, de puha és bársonyos lesz tőle a bőröm. Biztos újra veszem majd.Helyesbítek. Már nem veszem újra. Belefutottam 2 büdös termékbe, aminek nagyon mű, büdös kókusz illata van. Ez valami más összetevő lehet, nem a régi, nagyon kellemetlen. Elvárás nálam a finom illat, érzékeny vagyok rá, így hanyagolom.
2018.12.30. 14:10
Kellemes natúr kókusz illatú, nem olyan mű édeskés, mint a letöbb kókuszos termék. Száraz bőrre nappalra is használom és beszívódik szépen. Semmilyen irritációt nem tapasztaltam.
2018.09.16. 07:39
Gyorsan beszívódó krém. A bőröm hidratálja, eltüntette a száraz foltokat az arcomról. Az illata az elviselhető kategória. Megvettem a nappali krémjét is, bár a téli időszakban, inkább az éjszakai krémet használom, reggel, este.
2018.07.02. 14:42
nem hidratálta a bőröm, napi 4szer kentem...Leváltottam. Ezt leszámítva semmi problémát nem okozott, kicsit büdi
2018.02.13. 12:14
Télen szárazabb és néha kellemetlenül húzódik a bőröm, ezért gondoltam, kipróbálom. Reggelre és este egyaránt ezt használtam. A bőröm szerette, gyorsan beszívta. A textúrája kellemesen krémes, gazdag. Az illata kellemes, nem tolakodó. Szeretek natúr termékekkel kísérletezni, később még biztosan újraveszem. Az esetemben megfelelően tette a dolgát.
2017.10.12. 13:44
Nálam az illata miatt 4 csillag. Megfelelően hidratálta az arcom éjszakára. Nagyon gyorsan felszívódik és nem hagy ragacsos zsíros réteget az arcon. A dr. Organic az egyik olyan márka, amivel a szemem és környékét is bátran bekenem, nincs irritáció, pedig rendkívül érzékeny a szemem.