Mancsa
Bio kávébabkivonattal, extra adag frissítő mentollal és energizáló gyömbér, csalán és guarana keverékével. Tökéletes választás az elhalt bőrsejtek eltávolítására, a friss fodormenta és mentol intenzív aromáival.
2020.12.18. 11:31
Hát, én is kávéillatú termékre számítottam, de nem azt kaptam, viszont nem rossz. Kicsit jobban érezni benne a kávét, mint arclemosó társában, kicsit jobban is élénkít, nagyon apró, finom szemcséi vannak, így kellemesen, épphogycsak dörzsöl. Arcradírnak szerintem korrekt, bár az ár-érték arány nem a legjobb, szerintem ilyen szintű terméket olcsóbban is lehet kapni. Lehet, hogy nem bio összetevőkkel, de ez esetben talán ez nem is nyom annyit a latban, mint mondjuk egy arckrémnél.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.26. 15:39 - 2019.10.26. 12:26
Tegye fel a kezét, aki a képen lévő kávébabok, meg a "coffee espresso" szó alapján sötétbarna, kávéillatú termékre számít! Igen, én is így voltam vele, de a termék nem ilyen! Krémfehér színű, mentás, "növényes" illatú arcradír, a kávé illata pedig gyakorlatilag nem is érződik benne, mindössze néhány apró barna szemcse árulkodik arról, hogy van benne kávéőrlemény. Beletelt egy kis időbe ezen a csalódáson túljutni, még szerencse, hogy szemet gyönyörködtetően szép az INCI-je, szuper jól eltalált a dörzshatása (nagyon finomra őrölt, pont megfelelő mennyiségű, nem karcoló habkő, amire egy kis szalicilsav is rásegít), és valóban frissítő hatásúak az összetevői (menta, guarana, gyömbér, koffein, feketebors). Ezekért a tulajdonságokért adom meg neki az öt csillagot, de azt szeretném kérni a Dr. Organictól, hogy legközelebb ne tessék már olyan grafikai és verbális elemekkel hirdetni egy terméket, ami megtévesztő!