Szappanok

Hozzáadva 2011.12.19.by

Josie

100 g

2019.08.15. 12:55

DM-ben kiárusításon vásároltam kemény 99,- !!!! forintért. Közepes eddig. Zuhanyozáshoz használom, zavaróak a magok benne, ha nem válik be, marad kézmosó szappan.

2018.06.08. 19:24

Akciósan vettem meg a dm-ben. Az első használatnál imádtam, aztán a másodiknál szétkarcolta a bőrömet. Elfogom használni mert ezen kívül jó, de újra biztos nem veszem.

2018.04.27. 11:37

I M Á D O M <3Nagyon finom illatú, tetszenek a kis magvacskák benne, környezetbarát még a csomagolása is, sokáig elég. Tökéletes 5/5 <3

2018.03.12. 10:58

Szeretem nagyon négyet vettem.Nyugtatja a bőrt, nem szárít, jó illatú. A magok miatt kapott négy pontot az öt helyett

2017.01.25. 19:03

Az illata isteni jó. Ezek a radírozó magok nem jöttek be, nagyon karcoltak, kézből szappanozva pedig megint csak nem sok értelme volt. Tetszettek az összetevői, az ára sem vészes. Mikor nagyon száraz volt a bőröm, nem igazán hidratálta, volt egy jó párszor fürdés utáni viszketés a használata mellett (de "csak" a szárazságtól, nem irritáció miatt). Szerintem nyárra nagyon jó választás, de télre gyenge.

Utoljára szerkesztve: 2013.10.12. 05:41 - 2013.10.12. 05:36

Én eleinte nem értettem milyen karcos szeder-magokról írtok, de a használata során egyre több rejtőzködő szedermag jelenit meg és valóban nem simogatnak:o). Sajnos nem vagyok vele teljesen megelégedve. Nagyon finom az illata, amitől eleinte teljesen odavoltam, de volt olyan, hogy a fürdés utáni reggelen kipirosodott foltok jelentek meg a bőrömön. Mintha olyan átütő hidratált, elégedett bőr-érzést sem tapasztalnék a használata során. Ezen hatások miatt kénytelen vagyok lepontozni. Mondjuk nekem érzékeny a bőröm eléggé. Ő biztos nem a tökéletes megoldás számomra. Azt hiszem én maradok az Oliviáknál. Nálam azok viszik a prímet, őt pedig szuper illatú, kissé "süni-hatású":o) kézmosó szappanná fogom kinevezni.