Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

dr. Organic Gránátalmás Szemkrém

2.8
Hozzáadva 2011.08.02.by

UnVraiAnge

Egyedülálló bio öregedés gátló szemránckrém, mely kisimítja és megfiatalítja a szemkörnyék érzékeny bőrszövetét. A fitoanyagok, antioxidánsok, vitaminok és ásványok, Co-Q10-zel, olíva és gránátalma kivonattal e bioaktív koktélban egymás hatását erősítve csökkenti a szem alatti duzzanatokat, sötét karikákat, és enyhítik az apró ráncokat. Fokozott kollagén stabilitás és támogatott sejtregeneráció.

Kiszerelés: 15ml

2017.08.25. 05:15

Nem vettem észre semmi különlegeset, míg ezt a krémet használtam. Számomra pont annyit tud, mint bármelyik másik szemkrém: hidratál. Ellenben (nekem) nagyon drága, el is szörnyülködtem, mikor kibontogatva megláttam, hogy az óriási papírdoboznak csak az alján csücsül egy picurka kis tégely!...Most egy egyszerű és ennek töredékébe kerülő krémet használok, ami semmivel sem rosszabb ennél. Egyszer ezt megvttem, jó volt, így el is használtam, de többet nem veszem meg.

2015.01.29. 13:45

Kellemes krém, de semmi extra hatást nem éreztem/érzek a használata közben. Nem hidratál különösebben, de nem is okoz kárt. Nem kezelem ellenségként, de nem valószínű, hogy újra veszem, ha elfogy a jelenlegi tégely. Ami a csomagolását illeti, szerintem higénikusabb és praktikusabb lenne, a tubusos változat, mert így minden egyes alkalommal beleér az ujjam hegye, ami ugyan alapvetően tiszta, de így is belekerülhet némi piszok.

2013.07.24. 19:48

Semmi jót nem tudok írni erről a krémről, talán csak annyit, hogy viszonylag könnyen felszívódik, de nekem semmit nem használ. Könnyű textúrájú, olyannyira, hogy nem is éreztem, hogy bekentem volna magam vele, nem hidratált eléggé, a bőröm többet kívánt volna belőle.legszembetűnőbb és -kellemetlenebb hatása azok az apró, piros szemkörnyékemen kialakuló kiütések voltak, amelyek miatt abba is hagytam a használatát.

2013.06.14. 06:47

2 éve kb. használtam ezt a krémet. Nekem enyhe bizsergést okozott, ami kellemes volt. Azt olvastam, hogy a hatóanyagok aktiválják a vérkeringést, és ezt el is tudom hinni. Jó a textúrája, finom az illata, hamar felszívódik....Viszont tudom, hogy a gránátalma annak ellenére, hogy vitaminbomba, meg szupergyümölcs, gyakran okoz allergiát. Ki kell tapasztalni...

2013.04.16. 10:00

Számomra hatalmas csalódás volt ez a szemkrém! A szemem alatt kipattogzottam tőle. Száraznak is éreztem utána a szemkörnyékem bőrét, pedig igazán nem vártam sokat tőle... Az illatával és az összetevőivel elégedett vagyok, bár fogalmam sincs minek egy szemkörnyékápolóba ennyi illatanyag?!

2013.03.17. 18:39

Illat, állag, felszívódás és hatás nálam nagyon jó, csak piros foltok jelennek meg a szemem alatt. De úgy látom, ez elég sokaknak probléma, kár, hogy nem tesznek róla, mert amugy nagyon jó termék lenne.