Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Szendi
Könnyen felszívódó krém, mely regenerálja és megnyugtatja a bőrt.
2022.02.25. 10:14
Nagyon jók az összetevői, nagyon szeretem. Most a bőröm nagyjából nem száraz, sok vizet iszom napközben ez érződik a bőrömön is jól hidratált. Így most ez a krém nekem tökéletes. Szárazabb bőrre már lehet kevéske lenne.
2019.03.05. 09:27
Kellemes illatú, de gyenge hatásfokú krém és sajnos nem éri meg az árát.
2015.12.06. 12:31
Ajándékba kaptam a barátomtól, a Dr. Orgnaic kókuszos deo és sampon után. Az előbbiekkel szemben azonban nem volt annyira meggyőző :/ Nagyon szépek az összetevői és az illata is káprázatos, de sajnos nagyon száraz a bőröm és télre tényleg kevéske. Ha marad belőle nyárig, majd up-date-lek :)
2013.03.22. 13:43
Szuper krém, elképesztően finom illattal! Aki a mű termékekből ismert mű kókusz illatot várja csalódni fog! Ennek a krémnek valódi kókusz illata van, ami egyáltalán nem tolakodóan de sokáig érezhető.A krém jól hidratál, de sztem télre egy kicsit kevés annak akinek extra száraz a bőre. Könnyen beszívódik, nincs zsíros érzet utána.
2013.03.12. 09:03
A tégelyben jó illata volt, organikus ... megveszem. Hiba volt. Fehér réteget hagy a bőrön ami néhol lemorzsálódik, nem hidratál jól és nyomot hagy a fekete ruhán. Valószínűleg a testmeleg hatására az illata teljesen megváltozik, romlott kókusztejjé alakul.