Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Fiffi
Egyedülálló maszk természetes feltöltő, hidratáló és helyreállító hatással. Béta-glükán tartalmának köszönhetően segíti a bőr tökéletes hidratálását, meg a leginkább igénybevett bőr esetén is.
2022.02.06. 09:57
Nemrég kaptam ezt a pakolást termék mintaként. Mivel a márka más termékeit már használtam, így gondoltam kipróbálom. Hát nagyon rosszul tettem. Az állaga egy zsírosabb krémre hasonlít, illata kellemes. Kb. 1 perccel azután, hogy feltettem elkezdtem érezni, hogy húzódik tőle az arcom. Azonnal lemostam. A bőröm vörös lett, és irritált már attól az 1 perctől is amit rajta volt. Nem ajánlom senkinek, akinek kicsit is érzékenyebb a bőre.