Lábápolók
Lelőhely: Drogériák, online

drRiedl Frissítő Lábápoló Krém Visszeres, Fáradt Lábra

Hozzáadva 2016.08.01.by

rambouillon

6% ureával gazdagított termék, amely puhítja a bőrfelszínt, és engedi a finom hatóanyagokat (sheavaj, vadgesztenye- és orbáncfűkivonat) mélyebben

beszívódni. Az afrikai karitefa gyümölcsének magjából kivont sheavaj bőrvédő A- és E-vitamint, gyulladáscsökkentő allantoint és antioxidánst tartalmaz.

Táplálja, hidratálja és rugalmasítja a láb igénybevett bőrét. Vadgesztenye- és orbáncfűkivonat tartalma javítja a vénák falának rugalmasságát, csökkenti az ödéma kialakulásának esélyét, enyhíti a kellemetlen feszítő érzést. Borsmenta olaj tartalma hűsítő, viszketést csillapító hatású.

Parabént és mesterséges színezéket nem tartalmaz, illatanyaga allergénmentes.

1990 Ft-tól

2019.05.08. 11:36

Nagypapámnak vettem, persze nem használta, és mivel nem akartam hogy megromoljon hazavittem. Nagyon kellemes illata van, jól hidratál. További hatását szerencsére nem tudom igazolni, de tényleg jó érzés használni nagyon.

2018.08.19. 14:16

Nagymamámnak évek óta vásároljuk a terméket. Este szokta bekenni vele. nagyon jól hűsíti a fájó lábait. Mindig újra vesszük

2016.12.17. 08:34

Munkából adódóan gyakran dagad a lábam,,nyáron pedig még inkább..csak próba szintjén első nap reggel zuhanyzás után bekentem a lábam,és a csoda akkor történt amikor estére SEMMI dagadás nem volt..sőt éjszaka nem jártam a toalettre!!! Másnap is kipróbáltam...és azóta is használom...a hatása ugyanaz minden nap :-)

2016.12.01. 12:07

"fáradtláb" érzést kiválóan csökkenti,enyhe fájdalomcsillapító hatású