Adam Levine for Women

Dóri91

50 ml és 100 ml

Kiadás éve: 2013

Illatcsalád: orientális-virágos

Fejjegyek: sáfrány, citrus, körömvirág, fűszerek

Szívjegyek: jázmin, szantálfa, rózsa

Alapjegyek: benzoin, vanília

3290-4020 Ft-tól

2024.08.01. 13:58

Amikor indult úgy voltam vele, hogy na ez jó lesz. Érdekes, nőies, fűszeres. Aztán ahogy leszáradt lett nyanya feeling, szerintem a szantal+rózsa miatt. Kicsit avitt, kicsit poros, régies, nagymamás. Úgyhogy nálam nem nyerő, de télen hidegben azért újra próbálom, mert nem vállalhatatlanul rossz. Tom Ford nekem is eszembe jutott. De sajnos én szinte az összes Tom Fordot rühellem, és na ez is hasonlóan erős, intenzív illat, de uhh köszi nem. Viszont ez legalább röhejesen olcsó.

2024.07.06. 17:52

ritkán véleményezek, mert annyi mintát, dekantot összevásárolok és szerelem ritkán lesz bármiből. nem mellesleg pont azokról nem írok sosem hahah...na, de komoly élmény, mert amikor kifújtam, pont az jutott eszembe, hogy ez kicsit valamiért Tom Ford Noir Extreme-re emlékeztet, de nem az illat (bár az illatpiramis Fragrantica alapján egészen hasonló), hanem csak úgy Tom Ford villant be, hogy biztosan az a ház kijöhetne ilyesmivel. aztán lám az előttem kommentelő épp azt írja, amit. nagyon tetszik, és ez engem lep meg a legjobban. többet még nem tudok mondani, de ha nem veszítem érdeklődésem iránta, ahogyan amúgy 99%-ban történni szokott, akkor venni fogok nagyobb üveggel is. ezúton is köszi a KM-es kolleginának, hogy megkaphattam :)

Utoljára szerkesztve: 2024.06.21. 08:57 - 2024.06.21. 08:55

Unisex. Egy illatkaland, de parfümként nem tudnám viselni. Érdekesség, Tom Ford Santal blush, parfümorr: Yann Vasnier 2011. Adam Levine Woman parfümje ugyancsak Yann Vasnier kreálmánya 2013-ból. Végtelenül hasonló illatok. De véletlenek nincsenek.

2022.10.26. 16:56

Hát nekem ez nagy csalódás.Tömèny gyógyszer illat...persze mivel nem tetszik így elèg tartós a bőrön 😆az üvege egyèbkènt nagyon szèp az ára is kedvező csak sajna ez az illat hát nagyon nem.

Utoljára szerkesztve: 2022.10.12. 11:20 - 2022.02.15. 14:47

Igen érdekes illat, megosztó. Egyedi, ritkaság, érett hölgyeknek való inkább. Gyógynövény illatú, melegséget, nyugalmat árasztó, bújós vagy éppen dívás, vagy hányinger keltő. Én sokszor megkivanom magamra, néha nem szeretem, néha csak szagolgatom. Az üvege jó pofa, a kupakja nagyon jól zár. A tartóssága nagyon jó, 5-óra. Ha a hajamra is megy, másnap is érzem. Nyáron nagyon nagyon sok. Inkább téli illat.

2021.10.24. 15:54

Egy nagyon kedves cserepartnerem által próbálhattam ki ezt az illatot, amire olyan régóta kíváncsi voltam:) Még soha életemben nem éreztem ezt illattal kapcsolatban, és nem is értettem, amikor Fragranticán vagy akár itt olvastam olyat, hogy valami gyönyörű illat, és máson szívesen érzem, csak magamon nem.... nos, ezzel az illattal most ugyanez a helyzet nálam is. Álomszép! Igen, simán elmehetne ha nem is Guerlain-nek, de bármelyik designer ház keleties vonalán. Mert nekem elsősorban orientális ez az illat, több okból is: uniszex, sáfrányos, fűszeres, vaníliás és a lényeg: szantálos! És ezzel mindent el is mondtam. Állandóan leveszem a kupakot és szagolgatom, elemzem, élvezettel szimatolom, és tényleg eszméletlen minőségnek tartom , és nem! nem szeretném azt írni, hogy eszméletlen minőség ezért az árért, mert nem csak árához képest jó, hanem bármelyik designerhez viszonyítva is. És most jön a csavar: bármennyire tetszik, a saját bőrömön valahogy mostanában mégis inkább valami édeset, nőieset, virágosabbat szeretek érezni.

Piactér

Több mutatása