Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
style74
Az alldent Fresh szájvíz ápolja a fogínyt. Antibakteriális hatású. Megelőzi a fogíny gyulladásait. Erősíti a fogzmáncot. Nem tartalmaz alkoholt.
Alkalmazás: fogmosás után kb. fél kupaknyi (10 ml) szájöblítő folyadékkal öblítsen mintegy 30 másodpercig. Ne nyelje le! Gyermekek számára 12 éves kortól ajánlott, amennyiben képesek a helyes szájöblítésre, naponta max. 2 alkalommal használható.
2017.04.12. 17:12
Sajnos nekem túlságosan enyhe az íze, öblögetés után pár perc elteltével már el is tűnik a friss lehellet. De leaglább olcsó volt.
2016.08.30. 16:40
Alkohomentes alternatívát kerestem, és ez akadt a kezembe. Az összetevőket átböngészve úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. Nem bántam meg, jól teszi a dolgát és sokáig érződik a friss lehelet. Egy kicsi keserű utóíz marad utána, de egyébként teljesen jó kis szájvíz. Ára nagyon korrekt, minősége megfelelő.