Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Lerika
Bőrvilágosító, bőrfiatalító, bőrtápláló és antioxidáns ampulla kapszulába zárt retinollal. Színtiszta retinol tartalma révén stimulálja a sejtregenerációt és így csökkenti a bőröregedés látható jeleit. Elősegíti a bőrszövet rugalmasságát, az apró ráncok kisimítását. Hármas esztétikai hatást fejt ki: feltölt, hidratál, feszesít. Ajánlott minden rugalmasságát vesztett bőrre, mely fiatalítást és ráncfeltöltést igényel.
Utoljára szerkesztve: 2024.12.06. 22:56 - 2024.01.22. 08:46
Első retinolos szérumom, heti 1-2 alkalommal kezdtem a használatát, majd emeltem 3-4-re, így is kb. egy évig kitartott. Én főleg a nehezen gyógyuló hormonális pattanásokra vettem, és tényleg szuperül bevált, sokkal hamarabb elmúlik és kevesebb új jön ki. Formuláját is szeretem, hamar beszívódik, nem hagy olajos réteget és illatmentes. Esténként használtam, egy ideig a márka tengeri kollagénes krémjével, majd nyári időszakban Pompom nia + C vitaminos, és Helia-d hialuronos krémmel, mindegyikkel jól együtt tudott működni. Emellett ami nálam ugyan nem volt elsődleges szempont, de reggelre kisimultabb, teltebb bőrrel ébredtem, mintha kevésbé lennének láthatók a homlokráncok.Összességében szeretem termék, viszont sajnos az összetevőjén változtathattak a fentiekhez képest, mert már van benne BHT - emiatt nézek csak másik után, egyébként megadnám az 5*-ot.
2023.02.10. 14:01
Telente használom éjszakai szérumnak. Nem csodaszer ,viszont jólbeépíthető a napi bőrápolási rutinba.És alapvetően szép bőrképet eredményez.Szívesen használom, főleg ilyen áron :)
2023.02.08. 20:02
Pár napja kezdtem használni a szérumot beépítve az esti rutinomba. Még nem tudok konkrét változásról beszámolni, nem is várható. Az arcom kicsit simábbnak tűnik. Főleg a homlokráncok, amik halványulnak. (igaz, nemrég voltam különböző kezeléseken is) A használat könnyű, hamar beszívódik és az Ava hidratáló krémjével jó párost alkotnak. Egyelőre tetszik, az ára pedig meggyőző. Később jövök egy update-tel. :)
2023.01.07. 12:34
Nagyon szerettem volna, ha beválik ez a termék (az első retinolom = heti 2szer használtam). Megfelelő az ára, és tetszenek az összetevők. Próbálkoztam másfél-két hónapig, de sajnos elég durva pattanásokat okozott (fájdalmas, vörös, gyulladt). Talán érzékeny bőrűeknek nem a legjobb választás. A kiszerelés és az állag miatt megkapja a két csillagot.
2021.10.28. 14:52
A téli hónapokban használom ezt a terméket és a retinol tartalma miatt figyelek a fényvédelemre, valamint ezért az éjszakai rutinomba építettem be. Tavaly kezdtem használni, a nyári hónapokra leálltam vele, csomagolásában megtartva elállt egy szezon alatt a felét sikerült el használnom így most neki kezdtem a második felének. Számomra kellemes érzetet hagy, szebbnek tűnik a bőrképem, nekem szükséges mellé a hidratálás mindenképpen, mert anélkül néhány nap után viszket tőle a bőröm, másnak is hidratáló krémmel együtt ajánlom. Az idei szezonba AVA Q10 koenzimes szérumjával és AVA Hyaluronos hidratáló krémével együtt használom, jól beszívódnak a bőrömbe. Javul tőle a bőröm. (Acnes, kombinált-zsíros , vízhiányos bőröm van.)
2021.07.20. 17:44
Most használtam el belőle a második csomagot, szóval volt időm a hosszútávú hatásait megfigyelni, de sajnos semmi figyelemreméltót nem tapasztaltam ránctalanítás terén. Igaz, még csak enyhe mimikai ráncok látszanak, de azokon se változtatott. Viszont nagyon szépen beissza a bőröm, jó az állaga, nem okozott pattanásokat, se kipirosodást. Reggeli rutinom része, hidratáló/fényvédő kerül rá általában, majd smink, és azt kell mondjam, sminkalapnak tökéletes. Szépen hidratál, puhább lesz tőle a bőröm, viszont a ráncokkal szembeni hasztalansága miatt csak négy csillagot kap. (Most lecserélem egy másik Ava termékre, megnézem milyen változás lesz tapasztalható, ha nem használom ezt egy ideig, és updatelek, ha történik valami izgi:))