Beauty of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide
Ár: | 6500 Ft | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 30 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Vedd meg online a Cosibella.hu-n 6550 FT-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Laylie, Módosítva: 2021. szeptember 7.
Kiszerelés: | 30 ml | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
"Sugárzó, ragyogó mézes bőr! Mindez a 60% Propolisz és 2% Niacinamide tartalmának köszönhető. A tiszta, koreai gyógynövénykészítményekről ismert Beauty of Joseon, ezt a szérumot kifejezetten a problémás bőr számára hozta létre, hogy segítsen megnyugtatni és gyógyítani az irritált bőrt. A propolisz természetes fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, amely nemcsak megnyugtatja, hanem egy lépéssel tovább halad, és segíti a sejtmegújulást a bőr gyógyulása érdekében. A niacinamid élénkíti az arcszínt, míg az antioxidánsokban gazdag kurkuma a szabad gyökök károsodásával küzd, hogy a bőr egészséges és ragyogó legyen."
Ez a 6.3 Ph-val rendelkező szérum mesterséges illatanyagok, parabének, szulfátok, mesterséges színezékek, alkohol, szilikon, ásványi olaj és illóolajok nélkül készült.
Propolis Extract
Xanthan Gum
ti I eu
Carbomer
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: banki utalás, utánvét, bankkártya, Szállítás:futárszolgálat
Fizetés: utánvét, kreditkártya, banki átutalás, online fizetés, Szállítás:GLS, Magyar Posta, Packeta Csomagpont
Nagy kedvencem lett. Egységes, puha arcbőrt kapok a használata után. Gyorsan beszívódik, picit ragacsos marad, de utána hidratáló krémet vagy fényvédőt használok, így szuper. Eddig mindegyik Beauty of joseon termék bevált, amiket kipróbáltam.

Kedvenc szérumom, ragyogó bőrt eredményez, hetente párszor használom.

Kedvenc szérumom, ragyogó bőrt eredményez, hetente párszor használom.

Mikor elkezdtem használni az első pár napon egy kicsit kicsapta a bőrömet, nem igazán láttam rajta hogy bármi változás végbement volna ezen kívül. Viszont adtam neki esélyt és nem bántam meg! Az első hét után vettem észre, hogy nagyon szép egészséges, egységes lett a bőröm tőle. Reggel is használom, és szó szerint ráfüggtem, nagyon szépen lehúzza a pirosságot az arcomról. Kellemes használni, gyorsan beszívódik, ad egy enyhe egészséges ragyogást a bőrnek.

Már egy hónapja használom minden reggel a Cosrx csiganyál esszenciája alá, és hát azt kell, hogy mondjam, hogy csodás szérum. Nagyon jól megnyugtatja, világosítja a bőrt. A 2% niacinamide nekem elegendő a rutinom kiegészítéséhez.

Kb. egy hete használom a mini kiszerelését. 10%-os Niacinamide szérumot szerettem volna felváltani. Nagyon jó az állaga, már egy csepp szépen terül az arcbőrön. Nem ragad, nincs szaga/illata, és érezhetően hidratál, feltölti a bőrt. Retinollal, hidratálóval, hámlasztósavakkal is szépen együttműködik. Szerintem meg fogom venni a teljes kiszerelést. A pipettáját nem szeretem, de hátha a nagyobb kiszereléshez kicsit nagyobb pipetta van, amivel ez a sűrű szérum jobban felszippantható.

Már régóta ki szerettem volna próbálni a BOJ szérumait, ezért a Tinamuról rendeltem egy Hanbang Serum Discovery Kit-et egy pár hete. Bár csak nemrég kezdtem el használni ezt a szérumot, de máris hatalmas változást látok a bőrömön. A reggeli rutinomban szoktam használni C-vitaminnal együtt. Nagyon szeretem a textúráját, nem túl folyós, és nem is túl ragacsos, pont tökéletes! Gyorsan beszívódik, és gyönyörű fényt ad az arcnak, akár csak a többi BOJ szérum. Mostanában észrevettem, hogy arcmosás után olyan szép természetes fénye van a bőrömnek. Végre úgy érzem, hogy a bőröm elérte az egészséges állapotot. Már meg is vettem a 30 ml-es változatot.

Koreai arany? Talán ezt a nevet is kaphatná. Először termékminta jött velem szembe, majd megvásároltam az üveget mivel az első használat után úgy éreztem hogy ilyen nem létezik. Lassan elfogy az első teljes üveg.
Élénkítő hatása abszolút, kezelhetősége könnyű, nyakra, dekoltázsra is használom és niacinamid tartalma miatt valamikor esténként is applikálom. Jó kombinálni más termékekkel is.

nagyon szeretem! Féltem,hogy ragadni fog,de nem ! 😍 Nagyon bizom a benne levo nia-ban, sajnos nekem a 10% nem vallt be …

Karácsonyra kaptam ajándékba.. hát eszméletlen.🥰
Az állagát is imádom, a hatását pedig főleg.. nyugtatja és nagyon jól hidratálja a bőrömet.
Nincs semmilyen illata,ami plusz pont. Azt hiszem állandó tagja lesz az arcápolási rutinomnak.

Karácsonyra kaptam ajándékba.. hát eszméletlen.🥰

Mézszerű, sűrű az állaga. Egy felszívás a pipettába abszolút elegendő az arcra és a nyakra. Bele kell dolgozni a bőrbe, ami eltart néhány percig, de szépen beszívódik, a folyamat végén gyengéd paskolás segít ebben. Nem jelentős az illata.

Antioxidánsok: Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Theobroma Cacao Seed Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, TocopherolHidratálók: Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol
Vitaminok: Niacinamide, Tocopherol
Emolliensek: Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Caprylyl Glycol
Emulgeálószerek: Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum
Tisztítószerek: Xanthan Gum
Illatanyagok: Dipropylene Glycol
Tartósítószerek: 1,2-Hexanediol
A propolisz egy ragacsos, gyantás anyag, amit a méhek a kaptár védelmére gyűjtenek a baktériumok ellen. A propolisznak a bőrön is baktériumellenes és gyulladáscsökkentő hatása van.
Sűrűség szabályozó anyag, oldószer. Parfümök, haj- és bőrápló termékek gyarkori összetevője.
A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.
B3-vitamin, mely többféle szempontból is kiváló hatással van a bőrre: egyrészt remek hidratálószer, másrészt pedig hatásos pigmentfoltok ellen is. Ezenkívül ígéretes öregedés elleni hatóanyag, amely serkenti a kollagéntermelést, és hatásos sejtkommunikáló összetevő (bőrünk sejtjeit helyes viselkedésre biztató összetevő). Pattanások kezelésében is több antibiotikummal felveszi a versenyt, ráadásul 2% niacinamide ígéretesen csökkenti a faggyútermelést és normalizálja pórusok méretét (forrás).
Részletes infó az összetevőről: CosmeticsCop, SmartSkinCare, FutreDerm, INCIDecoder
Gomba- és baktériumellenes hatású tartósítószer.
A hialuronsav só formája, mely a bőrben is megtalálható természetes hidratáló elem (natural moisturizing factor, NMF). A lipidekkel együtt az NMF-ek segítenek megőrizni a bőr víztartalmát, feszességét. Ha csökken a bőr NMF- és lipidtartalma, az a bőr hámlását, kellemetlen feszülését és finom ráncokat eredményez. A kozmetikumokban alkalmazva a sodium hyaluronate képes vizet beszívni a bőrbe, ami a bőr kitelítődését, és ezáltal a ráncok csökkenését eredményezi. Részletes információ a futuredermen.
Kurkuma kivonat, más nevén indiai sáfrány, mely széles körben használt gyógynövény mind az ajurvédikus, mind pedig a kínai gyógyászatban a gyulladásos állapotok kezelésére. A kurkumában található illóolaj gyulladásgátló és antioxidáns hatású. (Cosmeticscop)
Bár az összetevő régóta használt, mostanában újra felfedezték és egyre gyakrabban bukkan fel, mert a legújabb kutatások szerint a kurkuma kivonat nem csak hatásos antioxidáns, de növeli a fényvédő krémek hatékonyságát is. Egy Johnson & Johnsonhoz kötődő vizsgálat szerint pedig a kukumában lévő tetrahydrocurcumin 50%-kal csökkenti a finom ráncokat négy héten át napi kétszer használva.
Tamanu olaj. A Tamanu fa gyümölcsének magjából kinyert zsírsavakban gazdag olaj, mely bőrregeneráló, sebgyógyító, antimikróbális tulajdonságokkal rendelkezik. A tamanu olaj hatóanyagai gyorsítják a sebgyógyulást és az egészséges bőrnövekedést (forrás). Az olaj egyik gyártójának állítása szerint védi a bőrt az UV sugárzás okozta idő előtti öregedéstől is.
BHA-hoz hasonló gyengédnek számító hámlasztó hatóanyag, ami az összetevő gyártója szerint a BHA hámlasztó és gyulladáscsökkentő tulajdonságait a trimethylglicine nevű összetevő hidratáló tulajdonságaival kombinálja. Sajnos független szakirodalmat a neten nem találni a Betaine Salicylate-ról, de a gyártó tesztjei alapján 4%-os BS krém hatása hasonló, mint egy 2%-os BHA krémé. Az összetevővel főleg koreai kozmetikumokban találkozhatunk, ahol a BHA nem engedélyezett a lakossági kozmetikumokban.
Ph szabályozó és maszkoló (nem kívánt íz és illat semlegesítése) segédanyag.
Növényi eredetű összetevő, glicerinből, cukorból és lauryl savból nyerik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló hatású összetevő.
Vízmegkötő, bőrjavító (skin conditioning agent) anyag. Kivonható növényekből, de előállítható mesterségesen is. Gyakran használják együtt tartósító összetevőkkel (mint pl. phenoxyethanol), mivel növeli azok antimikrobiális (mikroorganizmusok ( gombák, baktériumok) növekedését gátló) hatását.
Bőrjavító anyag, mely egyben a krémben lévő tartósítószerek hatását is növeli. Gyakran használt parabének helyett tartósítószerként phenoxyethanollal kombinálva.
Emulzióstabilizátorként, oldószerként, bőrjavító anyagként és és széles spektrumú antimikrobiális szerként használt multifunkcionális, selymes érzetű glikolféle. Hidratáló hatása van a bőrre.
Tiszta E-vitamin. A tocopherol egy viszonylag ritkábban használt formája az E-vitaminnak, mert bár a bőrbe jobban felszívódik, mint a gyakrabban használt tocopheryl acetate, a boltok polcain kevésbé hosszan áll el.
Az E-vitamin egy zsírban oldódó vitaminféle, mely az egyik legjobb antioxidáns. Kutatások arra is utalnak, hogy védi a bőrt az UVB okozta károktól, segít a bőr védőrétegének fenntartásában. Remekül együttműködik az A-vitaminnal és a C-vitamminnal is.
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Szőlőcukor és („sima”) cukor erjesztésével előállított természetes eredetű, Ecocert által is jóváhagyott sűrítőanyag, mely segít abban, hogy a folyós termék sűrűbb, zselésebb állagúak legyenek.
Sűrítő anyag, amit elsősorban gélszerű állag előállításához használnak.